![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15791580158115821583 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
VAZI LILI...
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
mari, aj da se dogovorime za partija jamb.....
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Јас ја обожавам играва.. но некои нови правила чув деновиве и буквално поради тие правила ме фака и победува..
како во стил секаде каде има јамб се става звездичка и со 5 * додаваш на краен резултат 200 и ете ти беља.. Доки јас мавам кецови ама таа контра најавата е жива беља ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
TAA IGRA STVARNO MI FALI...
NE SE IGRA TUKA..RETKO NEKOJ DA VIDAM SO KOCKI..USTVARI I NE SUM VIDELA...
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
i jas obozavam igranje na jamb.....koga studirav celi turniri vo jamb sme pravele......
mi nedostiga jambot.... Изменето од Lilija7 - 02.Октомври.2006 во 15:09 |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
Нате
значи најбитни се кецовите, мора по 5 да ги правиш |
||
![]() |
||
|
ne be Nate, nema da bide slatko osvojuvaweto bez borba...samo sedete na forumov..i onaka denes nema sansi da ja fatime..hahaha
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Мари мила цело лето како мрдната барав коцки, запна да играме и крај, а
јас ја обожавам играта и најдов со нацртани со 6 колони..
Сега да ги истрошиме какви што се и цртаме нови со 9 колони... ма ме плеска како мало дете се се вади за 20-30-40 поени плус пред мене ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од natalija - 02.Октомври.2006 во 15:07 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
NAJGOLEMATA MANA NA MAZ MI STO NE MI PRAVI DRUSTVO ZA JAMB..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
TUKA SUM BEV VO DR.KANCELARIJA
|
||
![]() |
||
|
Не бе лИЛИ ти ја давам..
еве сите си заминаа... јас сега ќе ми шепнам на докторот да седи умен и ти пишувај ние ќе те читаме ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
CELI 7 GODINI..TUUUU BLAZE TI SI?
SO KOLU KOLONI JA IGRAS? NIE JA IGRAVME SO 9
![]() |
||
![]() |
||
|
Mari, ti si otide....??????
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15791580158115821583 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |