![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15681569157015711572 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Trucker,kako znaes deka si zaljuben...a ne samo opien,,,momentalno??
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
ako se sozdade nekoja situacija togas ke ima mnogu prepreki ....kako ponatamu?
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
досега не сум била во таква ситуација имам и јас друга љубов ама тоа не бил друг маж...барем досега |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Edno cuvsto e da si opien,pred ubavinata na edna zena..ona sto za mig go gledas kaj nea,,,a mislis go nema kaj tvojata...???A drugo e ,da se rodat emocii..ama za toa treba dolgo vreme,pred da sfatis deka e TAA TUGJA
|
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
pred da svrtam telefon.......mi se prevrtuva stomakot, toa e koga se ima emocii...a koga e cisto 'tehnicka rabota"...ne e interesno.
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
А ТУЃИОТ МАЖ НЕ Е ЗА ЖЕНИТЕ???? ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
|
Pa ne vrti telefon,...trucker...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nema da ti se prevrtuva vo stomakot...
Peperutki ti letaat znam...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Val... jas ja nemam taa maka...
znaes si imam simpatija i tolku.... treba i trucker da napravi kako mene.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
zosto e opasno free girl trucker??? mislis deka ke se zaljubi i nema da te ostavi na mira? pa i tugjite zeni mozat da go napravat toa. da se zaljubat pa da te zezaat cel zivot |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Marko,od tebe,ima sto da se nauci iskreno...ama vekje bidnalo,kaj trucker,nema vrakjanje
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Devojcence,TI SITNO BROIS
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ke moram i jas simpatii da baram....tie se podostapni, gi ima na sliki, na kalendari...ali vo zivo e poslatko...
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Vall epten sitno. uste 13 dena
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15681569157015711572 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |