|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 717> |
Автор | |||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
drago mi e emi$ ... da se bide pozitiven e normalna rabota ... mada malku bluntavo kako da e ... nekako naivno ... neinteresno ... ama e jako !!! |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maska rezonanca e koga mazite cepat drva ... drugo e da se ima eden ritam .... i site vo isto vreme da cepat ... drugo e toa da e koj kako ke stigne ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prijatna vecher .... REZONANCA vtora smena ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro vecer od mene super raspolozena sum pozz do site
|
|||
... only God can judge me ....
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maska rezonanca e koga mazite cepat drva ...
------------------------------------------------------------ Zenska rezonancija e....aha sega ke mu puknat pantalonite....na onoj shto cepe...a na onie od strana shto sedat i mezat pokraj ogan ke im letne cepanica pravo vo zarot... pa ke se razletaat iskri na site strani... |
|||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro vecer se sobralo drustvoto.
rezonancata raboti kako mi se cini
NON-STOP.prijatna vecer.
|
|||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOO ... taka e Josefina ... rabotno vreme non-stop ... dodeka mazite cepat drva ... zenite denes ke fatat ritam vo pravenje na koh ... PRIJATEN I USPESEN DEN VI POSAKUVAM !!! |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro utro na vsichki!!!
Jelaja vi lek i uspeshen den!!! |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro utro! Aj ve molam nekoja slikicka za dobro raspolozenie za onie so modernata bolest-meteopatija ili kako miluvaat da ja vikaat...
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MENE,....OVA BI ME "DIGNALO" VO MOMENTOV....
DOBRO UTRO NA SITE,.... http://www.youtube.com/watch?v=pe-MIDDfckw Vivaldi Four Seasons Изменето од mamma - 22.Јануари.2008 во 10:31 |
|||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A men tova mi opravja nastroenieto
http://www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc Изменето од sunlight_sa - 22.Јануари.2008 во 11:13 |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sunlight_sa.....ti blagodaram,...me iznenadi...i jas se opraviv od ova...
Metallica e moja omilena grupa,sekogash me raspolozuva |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shto e be ova?!,...ste se raspashale so tochkive!,...ne mozete li "techno" da pishete,..
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
????????????????????????/Тоа значи писменост ..........................
|
|||
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |