|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 959> |
Автор | |||||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jas sum malce zaspana ama pak sum srekna zs vcera bev ljubanista i mnogu ubo si pominav
|
|||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Isto kako i vcera-tazno,neraspolozeno
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сигурно зашто не го почитувам правилото-Живеј го секој ден како да е прв и последен-затоа сум нон-стоп тажен,нерасположен затоа што премногу очекувам и на крајот ништо
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
lele za gravce, aj da te raspolozime..... ama kako? so te prajt sreken? |
|||||
|
|||||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се би можело да ме расположи, само да е од душа и срце направено |
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ajde eden HUUUUUUUG
|
|||||
|
|||||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е ова навистина е од душа |
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Фала ти плаво девојче охриѓанче- Изменето од Мече |
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
denes i pokraj se od prethodnata nedela se osekam preeeeeeeekrasno nedelata ojdov ljubanista i suuuper si pominav. se vrativ pred otprilika pola sat. znaci vo osnova se osekam sretno. |
|||||
Don't wory be happy :)
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |