![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15661567156815691570 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlicno sum normalno....
momentalno rabotam na tri kompjuteri vo isto vreme... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Sto e temata denes....???
ke odam nesto da kasnam... tuka sum za 5 minuti... more za 3 sum tuka... hahaa trucker... pozdravi gi koleskite .... kazi im od Marco Anthony licno.... ako te nerviraat ke si imaat rabota so mene.... edna anegdota od denes... bev vo edna sluzba ... nesto im prefrliv preku mreza... za sami da si vnesuvaat.... eden se pobuni i veli: - sto napravi ... ni ja dade na site rabotata... i sega ti ke uzivas.... - taka e (odma mu se sloziv)... i mu vozvrakam... sega na ovie godini ova ti e kako da treba da bidam so 100 zeni... vaka vi dadov na site po edna... i rabotata svrsena ... se iznasmea... ubavo mu dojde... i rabotata ke ja zavrsi so smeenje... za mene ne si ostaviv nisto ... cekam od trucker... da vidam sto koleski ima.. hahaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
LEGENA =LEGENDA...SORRY
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
marco - ednata xsi otide do dekemvri sum raat..a drugava sega e sama i polesno e.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Trucker,menuvaj...potpisot...
Ne sakam da citam,mi bode oci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
trucker za sto si premnogu star?
za onaa rabota??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ne, taa rabota me podmladuva...ne funkcioniram ako ne sum zaljuben!!!!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
bravo, Trucker:)
ljubovta go podmladuva covekot ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
malecko, i zasto ste site protiv ako covek e zaljuben? sum imal zena, ne sum bil seriozen? vakov takov? i? sto e podobro, da teras ljubov ili da bides obicen i sekojdneven?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
a koj rece deka sme protiv tebe?
barem deka jas sum protiv tebe trucker? ti si imas zena i tvoja si e. No imas sekako deka imas pravo i da se zaljubis. e sega dali vo zena ti ili vo nekoja druga, toa izbiras ti i nikoj drug. |
|
|
|
![]() |
|
TAKA E, malecko. i sega kolku zeni toa bi go razbrale?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
trucker ... ako dvajcata sakaat ne bilo grev...
od sto materijal e napraven... od zelezo da ni bese ke se istruzese dosega... ima i drugo... nekoi gi istancija od taa rabota... a nekoi ostanaa samo so muabetite... a mene me biva za muabetenje... :))) ima i ubavite krusi ... svinjite gi jadat... !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
inache sum rak...
a vo kineski horoskop sum ... majmun... :))) |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15661567156815691570 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |