IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15651566156715681569 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:16
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

......mora da se napravi generalka vo Mavrovo ,pred da se otvori sezonataнамигнување

...dojdi i kaj mene rashisti...napraj generalka i zemaj ova so EU sertifikatov...od sega samo proizvodi so sonce koristam...nosiiiiiii...газење%20од%20смеење
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:18
Originally posted by moira moira напиша:

......mora da se napravi generalka vo Mavrovo ,pred da se otvori sezonataнамигнување

...dojdi i kaj mene rashisti...napraj generalka i zemaj ova so EU sertifikatov...od sega samo proizvodi so sonce koristam...nosiiiiiii...газење%20од%20смеење

......samo ti spakuvaju  go i go nosam pravo na........reciklaza....газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:21
газење%20од%20смеење..nemoj slucajno reciklirano da doneses za Mavrovo...neotpakuvano go vrakam nazad,da znaesзадоволство
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:21

......samo ti spakuvaju  go i go nosam pravo na........reciklaza....газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

...ne maco, greshka... kakva reciklazha...?!...daj go na aukcija, ...imash dobra ambalazha i masina...mozhe i ke se oparish...ja nemam vreme za naddavanje...znaesh deka sum zafatena...смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:23
Originally posted by granny granny напиша:

газење%20од%20смеење..nemoj slucajno reciklirano da doneses za Mavrovo...neotpakuvano go vrakam nazad,da znaesзадоволство

......za Mavrovo se znae ,odi samo roba od prva klasaзадоволство......голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:24
ako ides u antikvarnica...da ti dam i jas nesto da odnesesтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:24

......za Mavrovo se znae ,odi samo roba od prva klasaзадоволство......голема%20насмевка
..so MUR i ostaloгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:25
газење%20од%20смеење

...ma ne e za antikvarnica...ima neprocenliva vrednost...ne mi vregajte roba...смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:25

...ne maco, greshka... kakva reciklazha...?!...daj go na aukcija, ...imash dobra ambalazha i masina...mozhe i ke se oparish...ja nemam vreme za naddavanje...znaesh deka sum zafatena...смеење

..znaes deka imas pravo.....pa odve grdna para davaat za antikiteti ,a pogotovo koga se uste vo funkcija......газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:26

.......abe ova me napravivte"......staro kupuvaaaaaaam".........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:28
...ne be...samo idei za biznis ti davame...da proshirish dejnost...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:31
......so antikiteti........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.......aj barem sertificirani se.......газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:33

......so antikiteti........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.......aj barem sertificirani se.......газење%20од%20смеење

...mojot seushte ne e antikvitet...neeeee, a sertifikat znaesh deka ima...i toa so mur...curata...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 01:34

.......abe ova me napravivte"......staro kupuvaaaaaaam".........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
ne ma..prodavas...i dobivas "lova do krova"задоволство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15651566156715681569 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.