|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 15531554155515561557 2229> |
Автор | ||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam kafe
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima tema Djakondo...
COVEKOVI PRAVA NA MAZITE VO MAKEDONIJA parlamentot ni go preplavija zenite.... uste malku ke odime nie na stikli...ufffff |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA SVE, lILI...........MORAM DA PRIZNAAM EDEN DEN...HAHAHAHA...OK E..SE NERVIRAM SO DESTRUKTIVNI MUABETI....ALI KE POMINE....OK E.
TOA MI BESE OMILENA RECENICA KOGA RABOTEV KAJ GRCITE...I NE ME MALTRETIRAA, ZNAEJA DEK ASUM STAR..HAHAHA
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЏАКИ ,
ТИ БИДИ СО НАС ТУКА ДО ПОНЕДЕЛНИК И ЌЕ ДОБИЕШ И ПРОЕКТ И ИДЕЈА......... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДЕВОЈЧЕ ЗДРАВО ...
СОРРИ ЗА ВО САБОТАТА АМА ТИ ОБЈАСНИВ КАКО СИ ПОМИНА НА ЖУРКАТА ? ИМА СНЕГ ГОРЕ ? |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LA FILLE, POZDRAV!!!
MARCO, DOBAR SI, NEMA STO.....A JAZINJA NIE DA VI DADEME ILI OD DOMA KJE SI NOSITE??????
TRUCKER...NE DAJ SE!
HEHE, VCERA JA SLUSNAV PO PRV PAT "STARIJI COVEK" OD MINA.....DOBRA E PESNATA....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trucker...
ako ima destruktivni muabeti znaci ima mentalni vampiri... tie lesno se pobeduvaat.... mene koga ke me vidat... vikaat begajte... eve go idi.... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lilija, jas vikendot go pominav voobicaeno. Vo sabota - sabotirav, vo nedela - ne delav.
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vredi da mi bide himna i da ja peam pred momite?
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЏАКИ КАКО Е ТАМУ КАЈ ВАС ?
ОСТАНА ЛИ УШТЕ НЕШО ЗА РУШЕЊЕ ? СИ БИЛ ЛИ СКОРО КИЧИНИЦА ,ИЛИ КИЧИРНИЦА КАКО БЕШЕ ? |
||
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo trucker treba da se ubedis dali e mentalen vampir...
KAKO DA SE PREPOZNAE KOJ E MENTALEN VAMPIR... - nautro najlesno se otkrivaat ... seuste nemaat cicano mozok na tie okolu niv.. - se kazuva vic... - koj ne se smee ... mentalen vampir e... - isto taka znaat da se kamufliraat... ne se smeat tuku se kezat... znaes kako koga ke sakas da pogalis kuce... ama taka nekako se kezi... i ti so rakata napred-nazad... * znaci prvo treba da gi prepoznaeme.. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehe....pa ne ja izanalizirav tolku mnogu.....da ja slusnam uste ednas i kje ti kazam.....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe..dobar si Djaki, nema sto...
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posle odime na unistuvanje...
- na nivno prasanje ... kako toa denes sme down... se odgovara so kocijaski jazik... Primer: - sto si taka bled na liceto.... - nokeska cela nok ja e**** zenata... non-stop... moze razna druga varijacija... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 15531554155515561557 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |