![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15531554155515561557 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podobro nastroen otkolku rastroen
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
na pet minuti me nemase...a referati gledam
![]() more sto dobar ucenik e Djaki...vednas gramatikata ja goltna ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, ti denes si nekako epten lingvisticki nastroen:))))))))
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ako neka pocne
sekoj pocetok ima kraj
sto bi rekle hrvatite: svaki pocetak ima svoj svrsetak
ke pocne pa ke svrsi
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
na mesto sé napisal se |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Lele Vall, nemoj pak da pocnes vo boja te molam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kako raskinuva lingvist:
> Се одлучив на овој чекор од > многу „екстралингвистички > причини" како и од > неколку лингвистички причини. > Пред се и над се твојата > елоквентност или > подобро кажано неелоквентност > ме фрапира (глаголов овде е во > аорист-минато > свршено определено време, а не > во презент). Толку ограничен фонд > на зборови > не можам да го толерирам по > никаков критериум, а од друга > страна, ти, > јазикот наместо како средство > за комуникација го користиш како > средство за > расправање и тоа од вулгарен > тип, а исто и за озборување и > навредување. > > Разбирам дека врз тебе > интензивно дејствувале твоите > пријатели со родниот > дијалект и те расипале, но ти > воопшто не се трудиш да се > поправиш ниту > јазично ниту > социо-лингвистички. Конечно > твојата употреба на толку > србизми > (пошто, зашто, чим, али и > неупотребувањето на акцентски > целости) надмина > секоја мера. > > Збогум! > > ПС. Во продолжение ти го > препраќам твоето писмо > излекторирано според > последниот правопис. > > > a kako, knizevnik: > > Најсакана Х-нушка > > Јас не знам како да ги споделам > овие зборови на тага со тебе, > како да ти > укажам а да не те растревожам, > како овој мој внатрешен плач и > неизмерна > болка што нашиот меден месец е > пред крај на својот лет. > > Љубовта твоја ја збогати > љубовта моја, не само кон тебе > туку кон целиот > поубав пол. Лично морам тоа да го > отсликам во животот на многу од > нив, тоа > секако му го должам на женскиот > род, инаку тоа би било чин на > крајна > себичност од моја страна. > > Не, не, ти не помислувај ниту на > Пенелопа, ниту на Ана Каренина. > Ти продолжи > го својот живот мислејќи на > мене, на нас, на она што го имавме > заедно и така > нашата љубов ќе остане вечна и > нема да биде само уште еден од > листовите кои > ги развеал ветрот на времето, > ветрот на немирот. Те сакам, > збогум. Се уште > те сонувам. Скроти ги солзите, > твоето лице не ги заслужува нив. > > |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Nuk dua Dzakondo
|
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Еј, еј... полека малку, човек ритам не може да фати
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Dzakondo, pak ne znaes da citas...
|
|
|
|
![]() |
|
loçka aj baniraj me na 5 minuti
da ispusam cigara
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
cocek
op cocek, cocek
citi ato brek
Изменето од DJAKONDO - 13.Ноември.2008 во 11:30 |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15531554155515561557 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |