![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15481549155015511552 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hA,HA
Sandokan??!!!
BRAVO DJAKI
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
DENES,PAK KE IMA PODIGA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vall i Pitu, dali ja pamtite serijata Sandokan? |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Zdravo Teuska...
sega sme edno celo... a toa e vazno... kako da ne se sekavam... so svadbata... pod masite... Dime bese paparazzzoo... kakvi se raboti ne napravivme... i film snimivme... treba oskar da dobieme... Val vo glavna uloga... mene ne me priznavaat za rezisjor... sum koristel nedozvoleni sredstva za snimanje... i nemalo umetnicka vrednost... ke vidat tie koga ke mu se otpetlame.. hahaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ON NA MENE "CUCO".....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ostaj brutoto, fati se netoto
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja pomnam Djaki taa serija... |
|
|
|
![]() |
|
Marko...do OSKAR STIGNAVME...NELI..AMA BUKRA MI FALI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I sega sama me ostavate da si pisuvam monolozi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DJAKI ..HEHHEH ..IMA DANA ZA MEGDANA...nemoj da se sekiras..i na "konan" ke se potsetime..i "marcko polo".."balkankan"...
vo naredni priliki:)))
|
|
![]() |
|
i na srekna nova 49
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ne sme sami ... ima i drugi Val...
neznam trucker sto napravi... ke gi izgazi koleskite... a ne stignav da gi zapoznam... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Go sakam ovoj SREKNA NOVA 1949
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15481549155015511552 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |