IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 441>
Автор
Порака
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:28
не бе па ти...бисерна е старосватица...ја сум старосватчето...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:29
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

здраво мажууу...големо%20гушкањељубов

здраво-живо женчеголемо%20гушкањељубов
како си ми?

агапи...за тебе имам еден другар...петре...тамн ќе ти биде.
само дали ќе ти се свиѓа презимето...пошто он сака неговото да го земишнамигнувањенамигнувањенамигнување

Изменето од str8up - 11.Ноември.2007 во 13:30
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:30
Originally posted by str8up str8up напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

здраво мажууу...големо%20гушкањељубов

здраво-живо женчеголемо%20гушкањељубов
како си ми?
ихххх...супер...само малце се прејадов,, леееј ако продужам вака нема да ме собере ф'станот малеее...голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Agapi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:31
ama i moeto i negovoto голема%20насмевка a inaku od kae i kolkav e ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:32
кој тоа мила??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:33
ееее, сеа приватност е веќе тоа...ако си заинтересирана, обарти се кај мене или блуе на ЛП. намигнување

жено, ја малку да припазиш, нема да ти купувам нов ф'стангазење%20од%20смеење

ПЕПО БЕ СРЦголема%20насмевка

Изменето од str8up - 11.Ноември.2007 во 13:33
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:34
ok go zemamсреќа ali ide toj na forum ili...na slepo ke se zemame голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:34
ааааа.....пепо ли??? абе малце е низок за неа мислам....голема%20насмевка
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:39
видете таму договорете нешто...зет ни фали...па да трупамо,свадба је!!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:43
Originally posted by Agapi Agapi напиша:

ok go zemamсреќа ali ide toj na forum ili...na slepo ke se zemame голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

форум како форум...не се задоволуваме ние од форум...не иде, ама ако "for real" ти стане муж, ќе почне и он да идеголема%20насмевка

п.с. срц, не е низок, не заебавај...пораснаголема%20насмевкаскоро колку мене е, озбилносреќа
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:45
а кога порасна??? од кога појде на факс??? голема%20насмевка абе срцкооо....ми фалиш злато кога ке дојдеш???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:46
ajde togas izvestetego vie zetot, pa da prodolzime so spremanje голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:48
е ај...ке биде..голема%20насмевка значи ке си имам ново друштво за дремење у гаражи...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 13:52
ehe nema problem za dremenje ako e, za rabota da ne e голема%20насмевка ama aj i za rabota da e tuka sme голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.