|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 153154155156157 959> |
Автор | |
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno tmurno
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako birame najtazni forumcii-definitivno Joki ....mora da i smislime nesto.......(a i mene cesto mi e takvo raspolozenieto ) A tolku mi e denes monotono.....no se custvuvam dobro...podobro...najdobro.... Изменето од beleg |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
src i mene u NAJTAZNI forumdzii so joki zaedno zs jas sum za tamo
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMAN nemoj i ti sega i jas ke se rasplacam
|
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrtvaaaaaaaaa src mrtvaaaaaaaa
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро...само малку ко температура да кренав сеа...али ќе си чутам...пошо мама тешко ќе ме пуштит утре ак ми ја дознајт состојбава...сепак ...од преска се креваме ...јеа
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не белег...прочитај претходни страни...ќе видиш дека не бев ваква...период...али веќе сум подобро......фала на титулата...али не ја заслужувам...а и нејќа мда ја заслужам...мило ми е шо ти е подобро и те*е... |
|
Точачиња.
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka be Jokina Misica ke i ja dademe
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...јас мислам да ја укиниме...само за весели луѓе да имат награди...да ги поттикниме да се среќни... |
|
Точачиња.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,mozebi i jas sumnajtazniot,..............od kaj znaete?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
superrrrrr |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 153154155156157 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |