![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 680> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сп...
зашто мора да бидеме толку обратнопропорционални ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sp.... dali ke najdam budala do oktomvri za da mu do prodadam audiot
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
дали ќе има гужва??
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
шо побегна бе к’ о попарена |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сп: со кого вечер ќе одам во „Апореа“
сп: Кога ке си дојдат моиве да му земам некоја пара сп: дали в сабота ќе ни се оствари планот за одење на викендица кај мене со другариве сп:дали да облечам блуза од DEEP PURPLE ili NIRVANA (да не седам појке гол на горе) сп: до кога ќе ми оди на живци оваа столицава на која седам сп: кај до оставив капачето од УСБ-то сп:како успеав сега да се извалкам со битумен ко го мачкав пред 4 дена ![]() сп:до кога ќе седам пред компјутер сп:кај си ја остаев жолтата трзалица за гитарата сп: на која тема да одам наредно сп:дали дури овде пишувам глупости нешто има ново пишано низ другите теми ЗА КРАЈ: сп.... дали некогаш ќе добиам одговори на сите овие прашања? Изменето од volkswagen - 27.Август.2009 во 18:57 |
|
![]() |
|
с.п. Дали чичко ми ќе ми ва врати брусалицата
edit: se prasuvam zs nikoj ne pisuva nisto vo podforum Avtomobilizam ![]() Изменето од volkswagen - 27.Август.2009 во 19:42 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
SP.....kje stigne li za site....shto ako se najde nekoj so pogolem apetit?
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sp...dali na povekekratna licnost bi mu pomognal dobar psihijatar
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
се прашувам ........... зошто мисли дека некој верува кога вели дека е чесна и верна а цело време седи во анонимни
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sp...sto e toa "sedi vo anonimni"
![]() ke me udostois so odgovor MARSALE sekako ako ne ti e tesko ![]() |
|
|
|
![]() |
|
се прашувам зошто си дава толкава важност
![]() |
|
![]() |
|
sp...moze li e da e tolku glup
![]() |
|
|
|
![]() |
|
се прашувам ......... има ли причина да е толку самобендисана или и тоа е причина повеќе да седи во анонимни
![]() |
|
![]() |
|
sp...sto ne si brka rabota koga nemoze drugo da brka
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |