![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15461547154815491550 1762> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(S)fakjam Djaki...sfakjam....
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
djaki koj se fakja zlo ne misli
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Svima sam rekla da nisam sa tobom
al' kako da rascistim sama sa sobom neka tajna sila ka tebi me vuce i na srcu stoji mi datum od juce takve kao ja na greskama ne uce |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
znam ...
kako na primer ftornik a ne vtornik, ili gresak sum :)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosa....srcevo ke mi se skrsi...ako prodolzam da citkam...od stihovive
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne,,,,kakva F,,,,
Vtornik...Djaki,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
takvi sem nie ana marija, obajcata
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АНЏЕЛЕ МОЈ НЕ ЉУТИ СЕ
КАКО САМ МОГАО ДА ЗНАМ
ДА ЧУ ТЕ СРЕСТИ КОНАЧНО
ДА И ТИ НИСИ САМО САН
И ЗАТО НЕ ПИТАЈ МЕ НЕ
БОЉЕ ЈЕ ДА НЕ ЗНАШ СВЕ
МОЈ АНЏЕЛЕ
....
ЈА СВЕГА САМ СЕ НАГЛЕДАО
ДОК ТЕБЕ НИСАМ УГЛЕДАО
И СВАШТА САМ СЕ НАСЛУШАО
ДОК ТЕБЕ НИСАМ ПОСЛУШАО
АЛ ТИ СИ МЕ ПРОМЕНИЛА
ДОБРОТОМ МЕ ПОВРЕДИЛА
ДА ЈА САМ ОСТАВЉАО СВЕ
АЛ ТЕБЕ НЕЧУ НИКАД НЕ
АНЏЕЛЕ
................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ke ti go tokornam toa oko
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Питу а зошто твојот потпис е се помал и помал?
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bonjour
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ОТИ НЕ САКАМ ДА БИДАМ БЕЗОБРАЗЕН НЕДЕЛАВА....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Ha,ha
Se pomal i pomal...a sto toa bOSA,,,sto mu e se pomalo i pomalo na kolegataaaaaaa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele,me fati smea..ne mozam..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15461547154815491550 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |