![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15451546154715481549 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravo da ti kazam uste me boli glava
vcera piev 2 analgina i 2 diazepama (2mg) edvaj mi pomina malce
dens piev 1 voltaren ovde na rabota, pa uste me boli malce
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zdravo decki malecki...kako ste vo ovoj dozdliv den
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
nikad nije kasno
da se ljubi strasno
aha, aha
![]() ![]() ![]() Изменето од DJAKONDO - 14.Ноември.2008 во 12:56 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Dobar den..kako si m i denes??
Ima,ima...mora da ima po nekoj ovde na Fenix
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... aj zakasniv...za gushki...za milosuvanje...si zaminaa ovie drzavnive...malku porano...ili kje se vratat... aj za tie shto kje se vratat po edna
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
eve i gushka za la fille, verojatno ke se javi i taa
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
da vidam prvo sto roba ima za gushkanje
1,2
dobro e , ne e loso za pocetok
Val, ana
![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
da val tmurno i vrnezlivo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() iako,mi fali malku sonce
nekako epten tmurno,denes...
|
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
super sum mila
![]() ![]() ti kako si mi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() kako si mi?
|
|
|
|
![]() |
|
dobro utro
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15451546154715481549 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |