![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15381539154015411542 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E toa e veke druga rabota... hahaaaaa
samo ako si nulta krvna grupa kako mene... tri saati e dovolno... jas mozam da nespijam so denovi... ama ako sum vo akcija ... DELUVAJ ODMA... heheee ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Kaj mi e Irencheto denes....
a i Val... povremeno se vklucuva... marijana... Lily... natalija... bosab... gi nema kako imam mok na zabelezuvanje... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
e jas sum A+
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ete sum...decki..bev na pauza
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
I jas sum A+... lA FILLE....nie treba da bideme "vegatraijanci"bez gram me |
|
|
|
![]() |
|
e zatoa snaske... ti treba poveke vreme za da se naspies...
Inace ti si mnogu krotka po priroda... rabota vo kancelarija ... so kozna fotelja... mozes da biras kade ke rabotis... vo ministerstva... pretsedatel na sobranie... ministerka... (znaes poveke jazici)... samo da ne jades cokolado... moze malku... Napoleon bil nulta krvna grupa kako mene... i spiel tri saati... isto i jas... Ronald Regan bil nulta krvna grupa... Merilin Monro bila AB... harizmaticna... |
|
![]() |
|
![]() |
|
taka e Val...
toa e zatoa sto A krvna grupa ima podolgi creva od nultata.... kako da se vidi koj e nulta... dovolno e da mu se dade toplo mleko... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko,zarem tri saati samo spies??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odednas nema..nikoj?? |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здраво
![]() |
|
![]() |
|
Zdravo Bosa, Vikend po doma..ladnicko bese |
|
|
|
![]() |
|
da Val... samo tri saati na den...
zdravo bosab... prijaten i uspesen den i za tebe... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko..nema kvorum...ic,sto se slucuva denes... Cucata,ne se pojavi... |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DA VE POZDRAVAM..VAL OSOBENO TEBE...
MORAM DA RABOTAM..A MOZE I PORANO KE SI ODAM...
CAO I VE SAKAM
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15381539154015411542 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |