|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 717> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Josefina_m....te molam,ako veke ne se ispi...ona vo najgolemata
sholja...neka e za mene.....ubava sholja...obozavam mali,ednostavni, no za mene prekrasni sitnici....... |
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mama uzivaj vo denot i ubavoto drustvo.
prijatno popladne.
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdravo do mamamd, mamma i josefina ... eve me i mene tuka ... da stavam zachin ... kako sto vika edna prijatelka ... kristin969 ... zachin GOMASIO !!! toa e morska sol i susam ... no pripremeni po recept ... i pretstavuva bio_energetski_dodatok !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://video.google.com/videoplay?docid=5547481422995115331
mnogu interesen film ... vi go preporacuvam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REZONANCA vtora smena ..
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamma falati, se potrudiv da izimitiram, i mislam deka uspeav. Mi trebavte...ve zamisliv i dojdovte...napravivte utre...denot koga zvoncinjata ke zazvonat jas veselo ke gi docekam "palavkovcite" Seto ona shto vi go posakuvam i mene da me snajde...bidejki ste vistinski rezonantori...
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram mamamd ... na vistinskoto mesto si ... tuka si pravime rezonanca ... ne na smetka na nekoj drug ... tuku da stane realno ona sto e nase ... NEREALIZIRANO !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo marko...
pocnuva vtora ili treta smena...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo blashka ... sega sme vo vtorata smena ... tretata pochnuva vo 23:00 casot ... gledam eden mnogu interesen film .... pogore stavivi link ... ama eve go pak ... http://video.google.com/videoplay?docid=5547481422995115331 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko pozdrav
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo irenche ... ti posakuvam prijatna vecher ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA NOK ... UBAVI SONOVI .... UTRE KAKO NOVI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar son marko...
|
|
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |