![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15321533153415351536 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imase ljubov na sajtov ...?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ako ima nekoj ke vi se javam od doma...
za da domuabetime... hehee pozdrav do site... trucker kasno dojde... iamase jaki raboti... |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
eeee jebi ga...morav da setam po gradov
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ljubov ima sekogas....trucker...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Е ТОА ДЕКА БОЛИ,........
ВАЛ ГО ЧУВСТВУВАМ НА СОПСТВЕНА ГЛАВА........ ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
opaaaaaaaaa...se napreduva znaci, bravo..ubavi zborovi citam..
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Trucker dosol... Pozdrav
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
tRUCKER,SEKOJ DOMA SI IMA LJUBOV..OSTANAOTO E MOMENTALNA SLABOST,POCIT...ZANESENOST,OPIENOST
|
|
|
|
![]() |
|
Sekoj se opiva koga ke vidi ubava zena,,,ili obratno..ali toa e moment na slabost...nemanje text pred ubavinata,koja cekori pred tebe,povekje e iluzija...nego stvarnost...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
eve sum...............
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Val....emociii.....ljubov......slabost...........sum propustil nesto bitno!!!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koj te vikna KASPERCE
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sega onaka...napisav nesto od mene... Kasperce...ne propusti,,mnogu |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15321533153415351536 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |