|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo zdravo...
sega marco ke se potrudi za dobro
raspolodzene...se nadevam ...
za posetitelive na rezonacija...
toj e odlicen domakin...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама,... што ти е ??? |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam.....eden od samo moite "momenti"....
sega ke si slushnam Metallica i,ke mi pomine,a i ke napravam DELETE ALL...kako shto sovetuvashe marco |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на убавите зборови Блашка ... инаку на мамма и напишав на темата како се осеќате ... за моите експерименти ... ама сега ќе кажам една моја ВИСТИНСКА приказна ... пред години ... турбо како што знам ... плус колега кој имаше депресивен синдром ... не го смируваа 30 мили грама на лексилиум ... едноставно не го осеќаше ... мене некако почна да ми светка пред очите ... а требаше да се јавам кај ГОЧЕ ... ама тоа Г го написав горе долго .... и го потцртав текстот ... да ме потсетува ... и едно време ... гледам на листот ... каде се треба да се јавам ... и јас видов место ГОЧЕ ... ми се виде ОЧЕ ... и тогаш застанав малку ... па ни даваа календарчиња верски на работа ... и го извадив календарчето ... и ја читав ОЧЕ НАШ ... и после зедов ја научив на памет ... и некако таа био_програма почна да ми делува ... овој рецепт сеуште го применувам ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма не се сомневам во тебе,... ајде набаци осмех на лицу... ако се насмееш ќе ти помине.... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еден виц за тука ... Некој човек сакал да ја заштити жената ... и отишол да купи КУЧЕ ... и во продавница му давале некое мало кученце ... - абе ... како ќе ми ја заштити женичката ... ова е мало ??? - немај гајле ... кучево знае џудо, џију-џјиц и карате ... еве види СТОЛИЦА КАРАТЕ !!! и кучето ја сокршило столицата ... - абе трик да не ми правите .... столицата се клатеше (“*’„( - еве види сега ... масава јака е ?? - ЈАКА ... - МАСА КАРАТЕ !!! и кученцето ја сокршило масата ... штички за потпала .... И човекот го носи кученцето дома .... Женаму кога го видела .... - абе ова мало е .... кај може мене да ме заштити ??? “(’*„ - женче ... ова куче знае џудо, џију-џјиц и карате !!! - ами к*р КАРАТЕ знае ... И КУЧЕНЦЕТО РИПНАЛО ... МУ ГО СОКРШИЛО ... ЧАЧКАЛИЦИ ЗА ЗАБИ ГО НАПРАИЛО !!! мало ... ама техничарче ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ovde ke ti kazam...
da ne bide od vonzemjani do "tupenje"...
ne ja tupish voopsho tuku mnogu dobro
objasnuvash...iako znaesh da kazesh ,
"mnogu napishav nishto ne kazav"
ama nee taka ...odlicen si...mislam, jas taka mislam...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ми е како варијација на тема ... ќе се занесам во пишувањето ... и со реченицата ... многу напишав - ништо не кажав ... можам да застанам ... драго ми е што се читаме Блашка ... и се радувам на нашето дружење ... ми значи тоа многу ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕЗОНАНЦА ТРЕТА СМЕНА .... УБАВИ СОНОВИ !!! УТРЕ КАКО НОВИ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee, pa dobro utro vo posledniot den na tishinata. Utre pocnuva nov den... den na ubavinata...den vo koj zvoncinjata ke zazvonat... angelite ke zapeat... pesna za odbranite...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРО УТРООООООООООО И ОД МЕНЕ !!! поздрав до mamamd ... ПРИЈАТЕН И НЕДЕЛЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro dali ste kako novi denes.
dali se napivte utrinsko kafe?
uzivajte vo denot pred vas!!
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj te molam turi i edno tacve spanak, so kiselo mleko...denot polesen da mi bide.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAMAMD........SE ZA TEBE.......
Изменето од mamma - 20.Јануари.2008 во 12:53 |
|
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |