|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 256> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти мене тоа ме бркаш од тука .......
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa izjasni se veke ednas.
Ako ne si Makedonec po nacionalnost, tvoive postovi da ne gi smetam za dostojni za replika...da te ostavam raat. |
|
DeepBlue
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем за тебе е немакедонец секој еден доколку се изјасни спротивно твоите ставови и си ги искаже своите онака како смета дека треба да ги каже ? ......... очигледен пример на фашизам .. штета
Изменето од МАРШАЛ - 29.Јули.2009 во 19:56 |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostvaruvanjeto na TVOITE ZELBI I POTREBI na smetka na imeto na mojata drzava, mojata nacionalna pripadnost, istorija i kulturno nasledstvo za tebe e pravo , a mojata borba za zacuvuvanjeto na istite e fasizam
Abe ajde... I pak ne vidov deka se izjasni... Tolku od muabetot, Marsaleeee... Prodolzi da se izjasnuvas i da ni gi kazuvas svoite vizii. Изменето од Neptun74 - 29.Јули.2009 во 20:03 |
|
DeepBlue
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како можеш да зборуваш за туѓи желби кога воопшто не ги почитуваш неговите права ? ........ туку , малку забегавме од темата докажувајки го “ патриотизмот “ ............
ставање крај на преговорите се суштинскиот проблем кој покрај неколкуте закони , РМ секојдневно е оддалечуваат од нејзините ИСКОНСКИ заложби за станување на дел од европското семејство на народи ....... покрај фактот дека и нато пактот станува подалечен како своевиден гарант за физичкиот опстанок на сегашната држава ......... во рамки и граници во кои се наоѓа сега на сите карти .......... патриотските чувства не треба да се мешаат со НЕОПХОДНОСТА од изнаоѓање решение за проблемот со чиво надминување ќе станеме дел од она за што последниве дваесетина години се преструктуираме на секој можен начин Изменето од МАРШАЛ - 29.Јули.2009 во 20:07 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За лични препукувања имате ЛП, користете ги!
Не мешајте фашизам и слични тешки обвиненија таму каде за тоа нема место. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од каде идеја дека некои изјави не се граничат со фашизам
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитај поубаво ќе видиш.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
читав ........ и колку знам , РМ не е национална туку граѓанска држава
Изменето од МАРШАЛ - 29.Јули.2009 во 20:34 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што?
Граѓаните на Република Македонија по државјанство не се Македонци?! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по државјанство да ... но по етничка припадност не се сите
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јасно дека не се, но на темава се зборува за името на државата, не за посебните етнички заедници.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во која живеат и останати кои исто така имаат право да одлучуваат дали сакаат да живеат во мир и економски просперитет наместо во недоразбирања и меѓусебни препукувања .... па нели сме демократска држава
Изменето од МАРШАЛ - 29.Јули.2009 во 20:55 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orden za ova Изменето од Анастеа - 30.Јули.2009 во 02:32 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |