|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 150151152153154 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro frosino mome ubavo ... kolku iskreni postovi stavas ... stvarno e taka ... no temava e kako da se resavaat problemite ... a ima dovolno mesta kade moze da se stvaraat ... i bez da sakame ... PRILIKATA BILA MAKEDONCHE ... SRAMEZLIVA ... ONA KOGA KE NI RECAT ... POVELETE DA RUCATE ... A NIE: NE FALA ... SEGA RUCAV ... A GLADNI SME ... PA CEKAME PAK DA NI RECAT ... I TAKA DO TRI PATI ... TAKA I PRILIKATA VO ZIVOTOT ... CEKA DA JA POKANIME ... DA JA VIKAME ... PRILIKATA IMA CENA ... NO CEKA DA JA PRASAME KOLKU KOSTA ... A OBICNO NISTO NE KOSTA ... EDNO VNIMANIE ... ILI UBAV ZBOR ... I AKO SAKA KE JA ZEMEME !!! DODEKA NEPRILIKITE ... TIE SE AROGANTNI ... ODMA SEDNUVAAT .... I BEZ DA GI POKANIME .... SE KE NI POLAPAAT ... SITE ZIVOTNI PRILIKI ... I VREMETO KE NI GO IZEDAT ... NERVITE KE NI GI ISTRUZAT ... I NEPRILIKITE KOSTAAT ... I NE NE PRASUVAAT DALI SAKAME DA GI KUPIME ... TUKU ODMA NAPLATUVAAT ... NE UNISTUVAAT ... DO KRAJ ... ZATOA E OVAA REZONANCA ... DA DADEME SVOJA FREKFENCIJA VO ZIVOTOT ... DA VIBRIRAME SO EDNA DOBRA FREKFENCIJA ... DA NI DOJDAT PRILIKITE VO ZIVOTOT ... A NEPRILIKITE ... NEKA ODAT VO NEPOVRAT .... IMA EDEN PRINCIP .... SE VIKA CENTRIFUGA .... KAKO KAJ MASINATA ZA PERENJE .... JA VKLUCUVAME CENTRIFUGATA ... I SE STO NE CINI ... NEKA LETA ... A SE STO VREDI ... KE SE FATI ZA CENTAROT .. I KE SE ODRZI ... TOA E ISTO KAKO MAZOT ... TUKA SE VRTI OKOLU CENTAROT !!! INAKU MAZOT E KAKO STRELKATA ... A ZENATA KAKO KRUGOT ... STRELKATA IMA PRAVEC ... IMA INTENZITET ... IMA CEL ... I KOGA KE POGODI VO CELTA ... PADJA NA PLEKI ... ISTO KAKO STRELATA ... KOGA KE JA PUSTIME ... LETA BRZO ... UDIRA VO CELTA ... I TOLKU .... A ZENATA ... KAKO KRUG ... NEMA POCETOK - NEMA KRAJ .... TOA E BESKONECNA PATEKA .... I IMA SAMO EDEN CENTAR ... MNOGU PISAV .... NISTO NE KAZAV ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрааааааав.......
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo devojche .... mnogu si blisku do 3.000 postovi ... prv sakam da ti cestitam !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј стварно,... немав видено.... како сте вие денеска ?? добро друштво се дружите...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e devojche ... tuka na rezonanca poveketo se druzime na skype ... ovaa tema ni e sepak moznost da pisuvame koj koga moze ... inaku sum odlicno ... normalno |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
марко,... ти си еден од најоптимистичните членови... браво така треба
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram ... inaku pred nekoj den dobiv eden dobar tekst ... nesto kako Zakon na privlekuvanje ... ako nekoj go bie maler ... toj privlekuva maler-situacii ... sto ne e normalno ... treba da se privlekuvaat ubavi situacii ... vo sto uspevam ... a ne znaev deka imalo Zakon na privlekuvanjeto ... moze da ti go pratam na e-mail ... prati mi na lp ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да знам го читав... пред некој ден немав што да правам и онака по нет листав.... и вистина е така... и стално им викам на сите да бидат оптимисти... само така ќе имаат добро
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш марко,... во последно време сум многу оптимист... не знам што ми стана....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако ... тоа е нормално ... и баш ми е драго заради тоа ... нечини да си песимистка ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro vecer dragi rezonatori.
samo sakav da ve pozdravam za
ostanatoto drug pat.
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo josefina .. ti posakuvam prijatna vecher ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra Vi vecher...na site!!!!
Primate li vo drushtvo losho raspolozeni??? |
|
Внеси реплика | страница <1 150151152153154 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |