IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15121513151415151516 1553>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:02
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Абе оставете го човекот.....Партал го направивте.
da te lepime tebe na tapetзбунетост

еххехе ..тој само Вал ја сакаголема%20насмевка

да ма ..ја знаел....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:03
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Ти викам јас дека ќе се налутиш........кога ти викам дека те знам... те знам

Ама и покрај тоа ....морам да признаам дека си убава.

Palestinec, pa ova e veke tormozenje

pusti ja zenata neka se seka slobodna i spokojna
pa sigruno veke pocnala i da se plasi od tebe
голема%20насмевкаmecka strav...Val ne stravзадоволство
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:04
Валерија ако кажам.....пак ќе се лутиш...и пак ќе речеш дека лажам, а ќе знаеш дека е вистина.

Госпоѓо Валерија ќе ве замолам да не ме навредувате со фразите не лупетај и слично. Јас ниту во еден единствен пост не ве навредив.....
Бидете малку повоздржана, поумерена и покоректна.....не го расипувајте добриот впечаток кој ми го имате оставено.

Со почит

Палестинец.
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:04
значи пазете се од човекот со Вага и Метро во рацеголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:04
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

Fiks, ne se luti, mala sala.....големо%20гушкањеnie babite tuka so da prajme....голема%20насмевка

koga babicki i mamicki ke pocnat da igraat edno oro na kraj site se zbiraat okolu tapangijata....i okolu tumpaloto od tapanot

амаа не се задевај сега...ќе плачиш пак....голема%20насмевка
hehe..em saka igranje em ne daVA IGRACKAтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:05

jas mu veruvam deka e znae ... kako poinaku da se protolkuva negovoto tvrdenje de VAL e NAJUBAVATA FORUMDJIVKA  голема%20насмевка ... uste da potvrdi nekoj za MArijana трепкање 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:05

Валерија ако кажам.....пак ќе се лутиш...и пак ќе речеш дека лажам, а ќе знаеш дека е вистина.

Госпоѓо Валерија ќе ве замолам да не ме навредувате со фразите не лупетај и слично. Јас ниту во еден единствен пост не ве навредив.....
Бидете малку повоздржана, поумерена и покоректна.....не го расипувајте добриот впечаток кој ми го имате оставено.

Со почит

Палестинец.
kazi i deka ke ja baniras ako ne poslusaзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:05

Со почит

Палестинец.

нека%20ти%20е%20срам...не се важи...нема адреса писмово.....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:06

шалтерот за издавање потврди е затворенголема%20насмевка

од управатаголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:07

значи пазете се од човекот со Вага и Метро во рацеголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
ne,ne e opasen...samo kazuva toa sto meriтрепкање
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:07

Со почит

Палестинец.

нека%20ти%20е%20срам...не се важи...нема адреса писмово.....голема%20насмевка

Нема адреса, ама има содржина.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:07

шалтерот за издавање потврди е затворенголема%20насмевка

од управатаголема%20насмевка

тцтцтцт...а баш сакав да издадам потврда....голема%20насмевка...со потпис и мур..

Изменето од Lilija7 - 27.Август.2008 во 15:08
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:08

ne,ne e opasen...samo kazuva toa sto meriтрепкање

штом гарантираш за него, ти верувамголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 15:08
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

jas mu veruvam deka e znae ... kako poinaku da se protolkuva negovoto tvrdenje de VAL e NAJUBAVATA FORUMDJIVKA  голема%20насмевка ... uste da potvrdi nekoj za MArijana трепкање 
ostaj ja Mari...ruzna e ko nok...baska gi gricka noktiteтрепкањегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15121513151415151516 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,465 секунди.