IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 149150151152153 231>
Автор
Порака
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 11:43
Daaaaaaaaaaaaaaaa
nema da ima koj da im svetka so blic pred oci i odma ke svatat deka nesto se slucilo so meneголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 06:36
намигнувањекафе
Raspolozen nekoj za kafe ...

Eh poinakov e denot koga po4nuva so himna газење%20од%20смеење
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9910
Кон врв
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 07:50
Da, ama moram da odam na rabota. Imam casovi denes.
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 08:22
aj dobro utro koj i da e stanat :) kafe aj ne fala :)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 10:07

Демек ќе имав часови. Само една студентка дојде и ја пратив дома. Сега чекам да видам дали ќе дојде некој на следниот час од 10:50.

Е, вчера си играв со Сони а700. Преѕентација имаше. Многу пристојна машина. Некако поергономична од Канон 40д ми се чинеше, ама тешко е да се донесе добра проценка од држење на апаратот 10 минути.

Криво ми е што пред неколку дена имаше презентација на Никон д3 и д300, а јас ја пропуштив. Барем да ги видев.кубење%20коса
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 00:50
зевање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 01:17
Што е ова зевање?
Изгледа само мене не ми се спие, а?
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 11:21
ni mene :)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 12:44
Denes nikoj kafe ne pie?
изненадувањезбунетостсршено%20срце
сршено%20срцезбунетостизненадување
Born to be alive...

Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 14:35
Da, eve sega se vrativ od kafe od ul. Makedonija, ubavo vremeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 15:04
ohridov e oblacen, ama i drustvo za kafe nekako slabo
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 18:52
кафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафекафеv
uste nekoj da ne saka? Denes nekako slabo mi pieteголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 18:53
Zdravo, Jane.
Jas sega idam so kolegite na pivce, pa se cuvam za tamu.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 19:01
Уште е облачно во Охрид? Овде е тешка депресија. Мислам дека интезитетот на светлото не се менува од 8 сабајле до 6 попладне. Ми се чини дека веќе 3-4 дена не се разденило како што треба. Ќе направам пауза од прашкава облачност следните две недели и ќе ја заменам со македонска, т.е. скопска. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 149150151152153 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.