![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 231> |
Автор | |
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daaaaaaaaaaaaaaaa
nema da ima koj da im svetka so blic pred oci i odma ke svatat deka nesto se slucilo so mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
![]() ![]() Raspolozen nekoj za kafe ... Eh poinakov e denot koga po4nuva so himna ![]() http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9910 |
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Da, ama moram da odam na rabota. Imam casovi denes.
|
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
aj dobro utro koj i da e stanat :) kafe aj ne fala :)
|
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Демек ќе имав часови. Само една студентка дојде и ја пратив дома. Сега чекам да видам дали ќе дојде некој на следниот час од 10:50. Е, вчера си играв со Сони а700. Преѕентација имаше. Многу пристојна машина. Некако поергономична од Канон 40д ми се чинеше, ама тешко е да се донесе добра проценка од држење на апаратот 10 минути. Криво ми е што пред неколку дена имаше презентација на Никон д3 и д300, а јас ја пропуштив. Барем да ги видев.![]() |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Што е ова зевање?
Изгледа само мене не ми се спие, а? |
|
|
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
ni mene :)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Denes nikoj kafe ne pie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
itan14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Da, eve sega se vrativ od kafe od ul. Makedonija, ubavo vremeto
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ohridov e oblacen, ama i drustvo za kafe nekako slabo
|
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uste nekoj da ne saka? Denes nekako slabo mi piete ![]() |
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
Zdravo, Jane.
Jas sega idam so kolegite na pivce, pa se cuvam za tamu. |
|
|
|
![]() |
|
Уште е облачно во Охрид? Овде е тешка депресија. Мислам дека интезитетот на светлото не се менува од 8 сабајле до 6 попладне. Ми се чини дека веќе 3-4 дена не се разденило како што треба. Ќе направам пауза од прашкава облачност следните две недели и ќе ја заменам со македонска, т.е. скопска.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |