![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15051506150715081509 1769> |
Автор | ||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa zatoa i ke zaboravam da se vratam na rabota
![]() ![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
jasno mi e, sfativ!!
![]() e ja denes i voopsto ova nedela ne bev vo grad, sluzbeno! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
pa mora li da e sluzbeno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Po ovoj saren red od son liperi
I stodot po tebe se meri Site velat ti si medena A tebe sekogas te gledam sama Sekerce vo vid na dama Bas si slatka no izludena I gledam sekoj ziv po tebe samo se krsti Bas bi sakal da te dopram so prstiiii I Jas ne sum tip za avanturi Ti gi ragas moite budi Za mene ti znaj si medena A jas sum samo toj sto na tebe se pali Jas sum toj sto vo glava ti fali Toj poglet se mi znaci ke ti darat topla dusa Tvoeto srce lecno zraci ke se stopi ke me slusa I bi daril visni neba daj mi mesto pokraj sebe Ti si sonot sto mi treba nikoj ne e kako tebe I ledena i medena se pravis svoja No vecerva ke posakas da bides moja I ledena i medena ti kakva da si Veruvaj mi ke nema koj, koj da te spasi |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
opa ja zgresiv adresata (temata)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ОД ПРИВАТЕН АНГАЖМАН БЕЗ ОБВРСКИ НЕМА ПОАРНО, СЛУЖБЕНОТО Е СО НАБИЕН ВРЕМЕНСКИ РОК ПОНЕКОГАШ ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
|
jas otidov ubav vikend vi posakuvam
![]() caaaaaaaooooooooooooo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
ama privatno samo nokje uspevam da izlagam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
КАЈ МЕНЕ ПОЧНА УЖАНО ДА БИДЕ СПОР ИНТЕРНЕЦОВ СИГУРНО ГО ИМА ФАТЕНО ПЛАДНЕВНАТА ЖЕГА И ТРЕБА ДА ПЛАДНУВА НЕКАДЕ ПОД СЕНКА,
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Cao,Ana
Ubav vikend...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
cao ana, ubav vikend
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ciao ana marija
![]() |
||
![]() |
||
|
ЧАО АНА, ПРИЈАТЕН ВИКЕНД И СЕ ЧИТАМЕ ПОНЕДЕЛНИЧКИ
![]() |
||
||
![]() |
||
|
ЗНАЧИ ТРИЛИЛИ ИСТО КАКО И ЈАС ШТО НЕ МОЖАМ ДЕНСКИ ДА ВИДАМ НЕШТО РАЗДВИЖЕНО НИЗ ШРОК СОКАК ОСВЕН ВО САБОТА И НЕДЕЛА
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15051506150715081509 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |