![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15011502150315041505 1769> |
Автор | ||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А ШТО НЕМА ДА ГОРИ КОГА НАСЕКАДЕ ИМА БОЛНИ ПИРОМАНИ КОИ ЗА СИТЕН ЛИЧЕН КОРИСТ УНИШТУВААТ НАРОДЕН ИМОТ КОЈ ТРЕБА СО ДЕЦЕНИИ ДА СЕ ОБНОВИ, А ШТО Е НАЈБОЛНО НА БАЛКАНОВ НАРОДОТ ТОЛКУ СЕ ИСПОЛИТИЗИРАЛ ШТО ЗА ГАСЕЊЕ НА ПОЖАР СЕ ОРГАНИЗИРА ПАРТИСКИ
![]() ![]() ![]() ![]() ДО КОГА БУКВАЛНО ЌЕ ЈА ЗЕМА НЕКОЈ ИЗРЕКАТА “ЧОВЕК НА ЧОВЕК МУ Е ВОЛК“ |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
a toj piromanot, poznat intelektualec, od Berovo li bese/
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Djaki,izgore Juzna Evropa...ostaj ti piromanot od kaj bil..ne e vazno sega toa
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
e pa ke gori, jebi ga... i bez pozari nie sme izgoreni
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Od sto be Djaki si izgoren...bez pozar,pojasni PLS |
||
|
||
![]() |
||
|
Ana,stavi nodze i denes vo Drimot,... |
||
|
||
![]() |
||
|
pa imame edna piromanka, koja umee da pali |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ЏАКИ ПА САМО КАЈ НАС ГО ПОКАЖУВААТ НЕКОЈ (ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ИЛИ ЃУБРЕЏИЈА)СО ПРСТ СО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ А ОСТАНАТИТЕ НЕ МОЖАТ НИ ДА ГИ ЗАМИСЛАТ А КАМОЛИ ДА ГИ ФАТАТ, ЗАТОА НЕ ТРЕБА ДА СЕ СИТИМЕ НА НЕДОКАЖАНИ ЗЛОЧИНЦИ.
ТУКУ ДАЈ ОСТАВЕТЕ ГО ОВОЈ МУАБЕТ ДАЈ НЕШТО ПОВЕСЕЛО, ТУРИ ПО ЕДЕН ЛАДЕН ШПРИЦЕР ДА СЕ ОСВЕЖИМЕ ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Jas ladna Voda...so mraz
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
|
НЕ СЛУЖИМЕ МАЛОЛЕТНИЦИ И АНТИАЛКОХОЛИЧАРИ ![]() ![]() ![]() ДОЗВОЛЕН ПРИСТАП САМО ЗА ВИНОПИЈЦИ А БОГАМИ И ЗА ПИВОПИЈЦИ ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
a jas seladam so nees frape so mraz ajde koj e za
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
jas sum antialkoholicar...
a maloletnik... pa sigurno Val
![]() ![]() se sheguvam
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15011502150315041505 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |