![]() |
|
Среќата e... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 55> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
THERE'S NO WAY TO HAPINESS,
HAPINESS IS THE WAY BUDA |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
OVA....E SREKJA,...POSREKJNO NESHTO OD OVA NEMA
![]() Изменето од mamma - 24.Април.2008 во 02:24 |
|
![]() |
|
Blade ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Чудно е колку малку ни е потребно за да бидеме среќни,а уште почудно е колку тоа малку ни недостасува......
Среќата не е ништо ако не ја споделиш со другите!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
... e kako 'Prstenot...' na Tolkin.
Koga ke ja vidime kaj nekoj drug, pottiknuva zavist i ljubomora i zelba da se prigrabi za sebe. '... my precious...' |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ja sum poise za ...
![]() Изменето од zbunet - 27.Април.2008 во 11:47 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ABE DRUGARCE ZBUNETO....
MATNA TI E OVAA SREKJAVA???
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako e pojasna odma ke ja deletiraat
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ic ne sum sreken koa
ke recam, da ti e*am srekata, a cesto mi se slucuva!!! Ke da e deka ne sum bas sreken!!!! |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
a dali znaete deka ima lugje koi se alergicni na srekja????? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Среќата...............лежи во тастатурава моментално
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ZIVI I ZDRAVI SITE .....TOA E NAJGOLEMATA SREKA
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |