|
Лош брак или добар развод? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | ||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene mi treba razvod,ama ima dva pari oci sto velat ve sakame podednakvo!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е има затоа и добар развод не постои |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постои. За секој неиздржливо лош брак, разводот е спас за сите. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......... само што проблемот е во тоа што денешниве млади немаат ТРПЕНИЕ за себе а камо за другите ................. мислат дека добар развод е подобар од лош брак а вамо наклапаат приказни дека веруваат во љубов .......... па нема љубов без разбирање и трпение ...... Изменето од МАРШАЛ - 07.Септември.2010 во 12:46 |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samiot zbor RAZVOD,, ne zvuci DOBRO, ama sega sekoj si znae ako misli deka nema toa e vistinskiot izbor!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...да не си подранил Емиле? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili da mislele pred da se zemat......e pa ako mozeme da si ja predviduvame idninata mnogu raboti bi bile ponaku ama ete ne sme blagosloveni so taa darba,setilo..
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апел до помладите,многу да размислат пред да рашат да стапат во брак.Бракот не е играчка што сега ќе играм,а утре ќе ја фрлам или ќе ја заменам за друга.Не се шалете, не земај те на врат други,децата не пишуваат молба да се родат.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас тврдо сум за развод ако бракот не оди во добра насока.Или ќе има договорка меѓу двајцата или да си собираат багажот и гитла кон следниот живот. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а децата бе...
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар развод?? Може и да постои ако бракот е без деца...
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последиците по децата се страшни....кој како сака нека каже,ама искуството кажува друго.Тежок е животот со човек кој потекнува од такво семејство,од разведени родители.Затоа пак ќе кажам,за младите добро да размислат....ако не, нека си ги плаќаат гревовите,нека не уништуваат млади животи.
|
||
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
подобро е добар развод отколку лош брак неќам кавги,расправии и кога ќе имаш лош брак мажот или жената ќе затера некаде ќе си фати љубовник/љубовница и ете што направивме ? ништоо
подобро добар развод да си живееме одвоени и што сакаме да правиме |
||
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |