![]() |
|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вии сеа не се шалам со 1 па ауу болен спомен казна , абаш доживотна баш и секој момент ко ке се видам и lovehappuyness да сум пак ми е бед
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
e bas takov tenk sakam samo u senka i bez jna hihi |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Вратете се на темата за желби и сликички тука не ,има друга тема
![]() јас си го кажав мојот став и значение ... жалосно и болно но вистинско и трајно ![]() Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 21:50 |
|
![]() |
|
MIRAVCI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ма напред си е напред
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mizantrop ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Ти Друже си се заебал 100%.
|
|
![]() |
|
Дечки држете се на темата па не е само за дали терба да се тетовираме
![]() Тука фино е објаснето прашањето... |
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
za mene ja ako se tetoviram bi istetovirala neso sto stvarno ima znacenje za mene i ke pretstavuva eden del od mene koj me obelezuva i pretstavuva kakva sum a sigurno tetovazite treba da imaat znacenje za licnosta sto se tetovira inace zaso bi ja staila ako nema znacenje togas e od moda staena i mn brzo ke zdosadi.
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() i toa mnogu bi sakalaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() epten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
етее сеа само ако не си се истетовирала ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
epa... ili taa ili sweet spider
![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
е како да видите , па видете се таму у куманово ![]() инече за да иду накај sweet-> sweet spider ![]() Изменето од SeXY - 31.Јули.2007 во 00:20 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Si imam zid na koj sakav da postavam slika, se mislev dolgo vreme koja slika da zakacam, razmisluvav za slikovno svetski tematiki, vrednosti, mudrosti i raboti sto nesto mi znacat. Na toj zid nikogas ne zakaciv slika.
|
|
![]() |
|
Nikolinka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Тетоважата не е доживотен белег како што некои викаат туку уметност која значи нешто
|
|
Лазиќ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |