|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 263> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие што сте родители, дајте кажете колку ви е променет животот откако сте ги добиле вашите деца!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam 3
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сакам толку!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ne mi e smenet samo zivotot, tuku i novcanikot. Ne pamtam od koga ne sum bila vo pozitiva. Ako recam nemam pari, porano dobivav odgovor-pa imas cekovi, sega -pa imas kartici.Sega ja razbiram majka mi- zosto me prokolnuvase- da ti dade gospod dve isti takvi kako tebe, pa da znaes sto e roditelstvo. Fala mu na boga sto ne ja poslusa, pa samo ednoto lici na mene, a drugoto na tatko mu. Ama jas ja prifakam kletvata i ve prokolnuvam site -Da si docekate site-po dve/ tri aspirincinja. Nema poubav "virus" za glavobolka, ama i lek od koj najbrgu minuva predizvikanata glavobolka.
|
|
Maja6570
Нов член Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decata se nesto sveto.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
promenata e drastiçna i fantastiçna
oni mi se priçnata na mojot zivot
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви блазесувам на сите што сте родители...Дај фрлете ја мајата наваму!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd isto taka i mojata mi velese i sto bidna, rodiv kerka.. i pogodi ista je kako sto sum bila i jas. Sekogas mi vika: Vidija kerkati(3 godini) vidi se sama! Pa da cuknam od drvo... sega za sega super e ... a vtoro uste nema... |
|
lubenica
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam kerka cetiri meseci i sega za sega sme super...e sega falat pari ama toa ti zivot....samo gospod neka dava decinja.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za tvojata zelba ti posakuvam da ti se ostvari shto poskoro eve vekje vo slednata godina! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
bibka
Група Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam 6 ipol godisno since-sonce,angel,ljubovce mamino...
Ljubovta kon svoeto cedo nemoze da se opise-treba da se pocuvstvuva.Da dade Bog sekoj da bide blagosloven so takva ljubov! |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie sto imaat deca, imaat
sreka bidejki imaat od kogo da ucat, ili imaat od kogo da vidat kakvi treba da bidat. |
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала фала фала
и дај БОЖЕ!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se priklucuvam kon "kletvata" na site koi nemaat deca vo Novata godina prv gostin da im bide "shtrkot" so bebce vo klunot. Pa narednata 2008 da ja pominat so cuclinja, pampers peleni....vesel detski plac.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |