|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin, mene prstive me zabolea od pishuvanje falbi posle sekoja tvoja kreacija. Onaa so crkvata ti e BOMBA!
Ti ni doagjas tuka nekako...kako transfuzija na svezha krv. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dodeka vi se dopagja
dotogas i mene kje mi se dopagja da kreirame no molba dajte nekoi vasi da e pozabavno dajte da se druzime Изменето од anakin - 19.Јануари.2007 во 21:21 |
|
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno prekrasno anakin, neznam sto bi bilo so moja fotografija ako stavam, koj li znae ,,kako ke me obrabotis,,
Изменето од belichka - 19.Јануари.2007 во 21:33 |
|
slavicca
Група Регистриран: 22.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ja vidov:) a ok e ..ne e losa :) interesno:) ,..a i ne ja mesam jas bas religijata so umetnosta ..mislam me razbiras :)pozdrav
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i jas ne sum pa ich po religijata
no zatoa sakam Nes cafe |
|
|
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi rekol deka ima bash neskafe vo chasata, ama aj
i fala sto mi go navi fikjoto |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj znae vo so se nepikat lugjeto nes kafe
a za navivanje mora be znaes sekogas se nervirav da kupuvam igracki na baterii tie posle 2 dena se mrtvi a ova tvoe fico kje zivee vecno |
|
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=belichka]
prekrasno prekrasno anakin, neznam sto bi bilo so moja fotografija ako stavam, koj li znae ,,kako ke me obrabotis,,
anakin be...!!!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stavi moze nesto i da ispadne
naprimer princeza mi trebat adresi do portfolijaaaaaaaaaaaa Изменето од anakin - 19.Јануари.2007 во 23:08 |
|
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ficoto e zakon, namotaj i vozi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svetski trend
stedi nafta hahahahhahahahah |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |