IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите додека имате секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите додека имате секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
Автор
Порака
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 13:55
[QUOTE=begu]Ne znam sto mi slam, ocite mi se zatvoreni ... [Ziti gospod kazi kako uspevas da mislis so ocite? Ili pak so pravis onda so mozokot?

Изменето од MELANY - 24.Септември.2007 во 13:56
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 14:35
Како да ја задоволам партнерката и како да и биде неа поубаво(јарец сум во хороскопголема%20насмевкајебига) а за мене мање више.
Кон врв
baci Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 19:41
Mislam vo toa kolku poveke bi mozel da izdrzam,a so toa partnerkata da ja napravam posrekna i da dozivee orgazam .
baci
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:29
Originally posted by nemo84 nemo84 напиша:

Како да ја задоволам партнерката и како да и биде неа поубаво(јарец сум во хороскопголема%20насмевкајебига) а за мене мање више.

jas sum oven, i sega sto pravime???
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:45
E pa ja svetec...pardon strelec
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 21:18
ako mi go napraj kefot idniot pat ce mu go i...
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:10
sve rogonji na sex partu:) samo da se opasuvalo:)
so rogovite:)

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 00:01
..УТРЕ ПАК ИЗГЛЕДА КЕ СЕ УСПИЈАМ....АЈ ДОСТА Е...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 11:08
NA NISTO NE MISLAM  UZIVAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM

A AKO MISLAM NA NESTO ZNACI IMAM PROBLEM I NE UZIVAM NIKAKOизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 11:29
...AKO E NA KREVETOT NEJZIN...SE CUDAM ZA STO SE NE DAVAAT PARI LUGEVO- RODITELITE....!!!!голема%20насмевка...A ..AKO E VO KOLA....MISLAM DA NE GO ISKRSI..MENjACOT....POSLE DjABE E SE...!!!намигнување

Изменето од zagor - 26.Ноември.2007 во 11:29
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 11:34
газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Esperansa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2007
Локација: Italy
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Esperansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 17:27
Mislam kolku mi e ubavo go gledam partnerot deka i nego mu e ubavo i se molam nikogas da ne zavrsi........
Life is a big f**k!
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 17:52
aaaaah prekrasno e...mmmmmmmmmmmmmmmmmm takaaaa....mmmmmm e** meeeeeeeeeeee...........намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 17:52
Originally posted by Esperansa Esperansa напиша:

Mislam kolku mi e ubavo go gledam partnerot deka i nego mu e ubavo i se molam nikogas da ne zavrsi........

..KAJ MENE VIKAAT...-,,OCI..PET PARI"...(SRPSKI PARI)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.