|
Брак со припадник од друга вера? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno ne gi znaes ateistite- tie svakjat deka zenata vernik neso pravi prema svoe ubeduvanje za nego e covekot povazen od ubeduvanjeto taka da veruvaj kje ostavi slobodno da pravi so saka so samata sebesi i so decata ima finta na ateistot ne mu smeta deka decata mu se vernici no na vernikot mu smeta deka decata se ateisti toa pravilo vazi- vo toa sum ubeden sto posto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин, апсолутно се согласувам дека во врска со децата, на атеистот не му пречи да се верници, а на верникот му пречи да се атеисти. Јас на моите ќе им дозволат да ја прифатат верата што сами ќе ја одберат, нема проблем. Знам дека ако веруваат во Господ, ако се верници, ќе им биде полесно во животот и ќе се чувствуаат посреќни затоа што за секој проблем што ќе им се случи ќе се оправдуваат со зборовите "тоа е Божја волја, така требало да биде". Ако сакаат да се атеисти, како мене, ќе им кажам неколку финти како да преживеат во овој свет.
Изменето од tofu - 11.Март.2008 во 08:26 |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
rome1
Група Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
to e malce plitko mislenje neli? pa ako e taka ti si bil popameten i od Isus i od site proroci i apostoli bravos de.samo znaj ko ke doj sudniot den ne ke si tolku pameten pred Bog hahahah . togas da te vidam sto upravdanje so tvojot um ke izmislis hahah. |
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роме1, прво, јас ништо не те разбирам.
Второ, ако си голем верник нема да го пишуваш зборот БОГ со мала буква. За тоа што ме чека мене кога ќе умрам тебе ич да не ти е гајле. Јас одговарам за моите постапки и не гледам зошто тоа тебе би те интересирало. Изменето од tofu - 11.Март.2008 во 08:49 |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се разбереме но не на форумов. Нема смисла сите да читаат.
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МОЖЕ,ЗОШТО ДА НЕ,ШТОМ ЗАКОНОТ ДОЗВОЛУВА...ТЕРАЈТЕ,НЕМА ЉУБОВТА ГРАНИЦА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не знаеш добро да го скриеш идентитетот. Еве јас сум експерт хахаха
|
|
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од tofu - 11.Март.2008 во 08:27 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НЕКА СЕ ОБИДЕ ДА ИЗБЕГА ..ПА ДА ВИДИМЕ КАКО ЌЕ ПОМИНЕ...СО ТИЕ ТАМУ...,ИЛИ НАШИОВ НЕКА ЗЕМЕ НЕКОЈА И НЕКА ЈА ВРАТИ ПО НЕКОЕ ВРЕМЕ!!!ЗАКОН ИМА ДА ИГРА...ТОЈ НЕ Е ПИШАН,АМА ФУНКЦИОНИРА БЕСПРЕКОРНО...НЕМА УТКА ДОСЕГА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evo i jas da se proiznesam po ova prasanje..... Musliman pod odredeni uslovi moze da zeme Hristijanka za zena (ako bide vernicka a ne nominalna)........ a i Muslimanka moze da zeme Hristijanin, ama samo ako on pred da stapat vo Brak primi Islam! Sto ubavo objasniv
Ama sepak vo denesno vreme moe mislenje e, deka e tesko vozmozno mesani brakovi da uspeat! |
|
Islam es Para Todas’’ (“Islam je za svakoga")
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |