|
Што сакате да чувате дома? |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | ||
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kucka najveke sakam da cuvam doma hehehehhehe
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PAPAGALCE
|
||
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам маче и тоа женка за да имам многууууу мачиња
сеуште е мала,а како е февруари околните мачори се вртат околу мојата куќа,има двајца бело жолти како и мојата мала шмизла и еден сосема црн мачор така да е цел хор од мачори |
||
Љубов и само љубов
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја мојата шмизла Мила. Баш и е гајле,таа си ужива додека мачорите се кубат за неа |
||
Љубов и само љубов
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
O boze,da mozam i da imam uslovi bi gi sobrala site macenca i kucenca sto skitaat po ulicite...Iskreno srcevo mi se kine koga ke gi vidam tolku gladni i kako milno te gledaat so tie ubavi ocinja..Ama nisto ne mozam da napravam osven da im dadam nesto da kasnat..Inaku gi sakam site zivotni,i macinja i kucinja i pilenca i gluvcinja......
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е,tamara,само да знаеш уште колку мачиња исчував,некои по три години,некои четири години,но луѓето се поголеми ѕверови од самите ѕверови...незнам што им сметаат животните па ги трујат...а само незнам како со мирна совест спијат ако пред нивна куќа испушта душа некое маче мјаукајќи од болка од отровот што им го пара телото...имав прилика да видам затруено куче на комшија,сиротото едвај ја испушташе душата...а тек како му беше на комшијата.
Е,сега за инает чувам мачка(досега беа мачори)па нека се мачи на секои четири месеци,нека ја преплави малата,ќе си ги чувам,греота е да ги фрлам или да ги убивам како некои. |
||
Љубов и само љубов
|
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека малку претеруваш со тоа размножувањето на животни, еден ден ќе бидат премногу и Скопје ќе биде преплавено со животни скитници, можеш ли да ја замислиш таа слика, можеби тогаш од глад ќе напаѓаат на луѓе и ќе јадат мали деца Изменето од pmmladen - 08.Февруари.2009 во 22:32 |
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти знаеш ли што зборуваш, познавам неколку луѓе кои биле нападнати од твоите миленичиња скитници, и луѓето имаат трајни последици врз нивните животи. А ти би си ги прибрала дома Изменето од pmmladen - 08.Февруари.2009 во 21:57 |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би ги преселила моите од дома само да чувам хаска |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па види сега,во право си за некои работи,на пр.кучиња скитници,многу се лоши во глутница...но види сега кога би постоела „вистинска„шинтерска служба и кога би имало кој да ги збрине тие животни не би дошло до некои последици на човекот...државата не одвојува доволно сретства за збринување на кучиња,мачки и сл,секако дека се преносници на заразни болести.А,и овие што чувале куче,па сега ајде ми здосадило и ќе го пуштам,значи сите не се биле кучиња скитници,туку неодговорни газди,ако чуваш чувај ако не воопшто не се нафаќај...на запад би окркале дебели казни за тоа. |
||
Љубов и само љубов
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕЕЕ,ти незнаеш што да бираш нели |
||
Љубов и само љубов
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па види,таа не гледа како и ти,таа искрено кажува што сака,но не ги знае последиците. |
||
Љубов и само љубов
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојата Мила,од денес сликана |
||
Љубов и само љубов
|
||
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јамболијата не ја дава за жива глава |
||
Љубов и само љубов
|
||
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |