IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ајде да се менуваме...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ајде да се менуваме...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
Автор
Порака
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 23:20
Clapdobro sto ti tekna da stavis vakava rabota,dobar mix na sliki nema sto
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 13:33
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ај јас ќе ја побарам па ако ја најдам ќе ти ја пратам.... Пошо сигурно ја има некој.... Само неможам да ти ветам кога

srcko sto se sluci so pesnata ? ja najde li ?

i aj ako ne ti e tesko vidi dali ja imas od Doris Dragociv -Matija Magdalena da mi ja prates po mail

Fala odnapred
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 20:09
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ај јас ќе ја побарам па ако ја најдам ќе ти ја пратам.... Пошо сигурно ја има некој.... Само неможам да ти ветам кога

srcko sto se sluci so pesnata ? ja najde li ?

i aj ako ne ti e tesko vidi dali ja imas od Doris Dragociv -Matija Magdalena da mi ja prates po mail

Fala odnapred

Ја има дечко ми.... Утре ќе ја земам и ќе ти ја пратам Big%20smileА за оваа вторава незнам.... Да го прашам... Ако ја има и таа ќе ти ја пратам Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 15:03
Golema blagodarnost do sensei sto mi ja prati pesnata od Doris D.fala prijatele Wink

by the way Big Kiss srcko vidi ti za prvata pesna  i gledaj da mi ja prates molim te Hug

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 20:50
Леле дуичко ИЗВИНИ МНОГУУУ!!!! Старно.... Ама никако да ја земам песната.... Многу се нервирам кога ќе обеќам нешто и неможам да го исполнат Ouch.... Имав многу работа.... Вечерва ќе ми ја донесе.... Па најверојатно ќе ти ја пратам уште вечер.... Sorry уште еднаш Ouch.....
Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 07:44
nema problem srcko, samo sakav da te potsetam Tongue
inaku uste ednas fala sto mi pustas signali, stvarno si zlato TongueHug

ej Big Kiss sega go proveriv mailot,  fala za pesnata, lele deneska cel den ima da ja slusam TongueTongue  fala mnogu Hug

Изменето од Mona Liza - 17.Јануари.2007 во 11:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 21:23
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

nema problem srcko, samo sakav da te potsetam Tongue
inaku uste ednas fala sto mi pustas signali, stvarno si zlato TongueHug

ej Big Kiss sega go proveriv mailot,  fala za pesnata, lele deneska cel den ima da ja slusam TongueTongue  fala mnogu Hug

Ништо душичко, повели и друг пат Hug
А некој да не ја има Милионер од Елена?
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 02:29

Ako nekoj  gi ima  od Bob Dylan  -  Sara  i One more cup of cofee. Epten golema rabota ke mi zavrsi ,sto godini gi baram.

Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2007 во 17:38
a ja ima li nekoj od mic d'vice-place where i belong???????

Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 19:15
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

a ja ima li nekoj od mic d'vice-place where i belong???????

aj jas ke si se citiram da ve potsetam Big%20smile
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 12:04
ej a da ne ja ima nekoj od TONI ZEN-VO POLN EFEKT...aj ve molam ako ja ima nekoj mnogu bi mu bil blagodarenWink
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 17:36
koj ja ima od Andorra pesnata so e sea za na evrovizija Anonymous-Salvem el mon(Let's save the world) ???

Ne mozam samo na internet da ja slusam-sakam da si ja snimam na mob.Big%20smile
Кон врв
krs1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај krs1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2007 во 21:33
bdp  ama bilo 6to
krs1
Кон врв
Mileman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mileman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 00:11
Jas imam mnogu pesni koj saka neka kaze :) Zelbata ke mu bide ispolneta. Pozz
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.