|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па error значи дека хакираната верзија не ти е баш добро хакирана!!!!
Изменето од којсумјас - 29.Март.2008 во 14:24 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
земи од katz crack i gotovo
|
||
BSOD
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скоро во секој crack zip file итн се крие тројанче
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е немора да значи па тогаш ја ке вриев од траојаниц плус треба да се знае ако веке имаш нет мора и нативирусен да имаш , бар колку толку |
||
BSOD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи само нелегален(кракиран) софтвер имаш :) Ако ПЦто ти е таканаречен zombie нема ни да знаеш: A zombie computer (often shortened as zombie) is a computer attached to the Internet that has been compromised by a hacker, a computer virus, or a trojan horse. Generally, a compromised machine is only one of many in a "botnet", and will be used to perform malicious tasks of one sort or another under remote direction. Most owners of zombie computers are unaware that their system is being used in this way. Because the owner tends to be unaware, these computers are metaphorically compared to zombies. |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe nema problem kuypi mi ti softver |
||
здраво
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали некој има клуч за kaspersky internet security 6.0 ????
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај ке поставам утре аки у др тема да не ги мешаме |
||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POMOSSS!!
Imam eden kup trojanci i spyovi da iscistam so spyware dr ne gi brise so sto mozam..pomagajte lugeeEE::) |
||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iako ima veke vakva tema. Nekoj ke mi kaze so da pravam ili treba da go formatiram diskot..
Ima nekolku trojanci spamovi..crvci i sto li uste ne.... So da pravam? |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де да ФоРмат најдобро
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
у тој случај формат
|
||
only_me
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ubavice
|
||
BSOD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Форматирање ти е последна опција....секогаш. Прво треба да употребиш антивирус скEнирање. Употреби го Avast и оваа опција: Потоа рестартирај го ПЦто и остави го аваст да скенира - кога ќе најде сомнителен file тогаш ќе ти даде опција -делете или стави го во таканаречен "chest" Спушти ја и најновата верзија на Comodo Firewall - којашто имас сопствен скенер и други алатки. COMODO Изменето од BSOD - 05.Април.2008 во 00:44 |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |