IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - - 1001 Ноќ - Помогнете =( !
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

- 1001 Ноќ - Помогнете =( !

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
Автор
Порака
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 13:05

тага  тажно  тага    
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 13:11
ахам...а колку добар човек беше...мислам дека имаше најпозитивна улога...требаше уште некоја епизода да го остават
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 13:13
  е имаше позитивна улога, ама имаше жена, а сакаше и љубовница да има     тага
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 13:17
pcelke денес сите сакаат да имаат и љубовница...не е ништо необично...мислиш дека не му станало монотоно на човекот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 13:26
нека%20ти%20е%20срам.... не требало да се жени,  ако мислел ќе го фаќа

монотонија  во бракот тага
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 21:24
pcelke...незнаеш кога ќе те стегне криза..бракот е сериозна работа..не е секогаш се розево и сите си имаат некои бубачки во глава...туку сеа гледав 1001 ноќ па приметив дека не ти го раскажав крајот на претходната епизода како што треба т.е не заврши како шехерезад оди кај онур..тоа беше од денес ...сум помешала со воведот за наредната...затоа што ги гледав до 70 епизода мене се ми е споено ...неможам сега..ама после ќе ти ја раскажам и оваа од вечерва
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2010 во 23:03
mi zdosadi...тагаse vo centarot na ubavite zbidnuvanja e seherezad
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2010 во 22:52

Неколку епизоди пропуштив, но оваа вечерва ја гледав
  И што и е сега на оваа Шеќерезад, па таа сакала многу молење   изненадување

Како ми изгледа Керим, како да се поправа по малку, или само
  така мене ми се причинува   размислување  Бену, слатка како и секогаш   среќа
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 10:52
epa gledas pcelke mnogu se zanesuva seherotбакнежплазење
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 13:33
Оваа епизода со киднапирање на Михрибан ич не им требаше.
Сеедно, Онур секогаш доаѓа во вистинско време. Ма тој...тој е Супермен.
А го слушнавте ли како пее?
Тој кадифен глас како пролетно небо посеано со најсјани ѕвезди, и мирис на јасмин...
И замислувам сега со овој глас и така, таинствена насмевка, ми вергла убави зборови, како само мене ме сака, јас сум единствената, за мене се би сторил и не би оставил капка вода да ми падне на глава....несвест
http://www.youtube.com/watch?v=qPoKiyn4_-A
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 13:37
А видете колку едноставно делува приватно, насмеан, мил...

http://www.youtube.com/watch?v=zjJR6jn_Qps&feature=related
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:13
ахххх шеќерчето и онур ќе ни дојдат на гости
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:21
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

ахххх шеќерчето и онур ќе ни дојдат на гости

А Керем
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:24
не бе негоооо....на шеќерот и се бендисала МК па вика ај да поминеме да видиме како е...Господин Керем е непоканет...нели се скара со Онур...ај па ти сеа...кај го бараш.... ...(се зезам да си знаеш )
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.