![]() |
|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 32> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ljubovta e kako baksis za ona sto veke skapo si go platil
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ljubovta e sepak zaeb na prirodata sakale ili ne da si priznaeme ( no sekogas prirodata ni podaruva naj naj naj )
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
љубовта е дрн дрн јариња.. од многу филозофирање за и околу неа, човек заборава да љуби
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
ne e tesko da se dava bezuslovna ljubov koga od srce se saka naprotiv custvoto e prekrasno........tesko e koga za takvata ljubov koj nekoj ja dava voocuva deka sakaniot ke bide posreken dokolku taa/toj ne e del od negoviot zivot.......no za ljubovta se.........onioe koi besebicno ja davaat svojata ljubov spremnise da go ostavat sakaaniot/ta da bide sreken bez razlika na negovite custva...............
|
|||
![]() |
|||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||
ова ме потсети на тоа дека кога си со некој а мислиш дека твојата љубов не е најголемата која таа личност може да ја добие од тебе, подобро препушти го на некој друг. често пати тоа му го велев на мојот сакан, никој нема да те сака повеќе од мене, и не погрешив ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
O ' ljubov moja, te ljubam...i tolku...
|
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
eden roditel, ako navistina si go saka deteto, edinstveno nesto sto moze da mu go dade e, slobodata. badijala e kafezot zlaten,
ako pticata e zatvorena vo nego |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
......ЉУБОВТА Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНА СО...И ТАА Е ВЕКТОРСКА ВЕЛИЧИНА....!!!МА АЈЈЈ...НЕ ПОСТОИ ЉУБОВ...НИТУ ПАК ВЕРУВАМ ВО НЕА...!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
||
mislam deka ova pravilo vazi za site tipovi na "ljubov"... sekoja emocija koja se gusi e na pat da bide unistena... no, mislam deka posesivnosta e za druga tema |
|||
people are strange
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...НЕ ...НИКАКО...!!
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
od zboruvanje nema fajde
![]() ![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
||
ubava tema e, zosto da ne?
a dokolku i se dozivee... |
|||
people are strange
|
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
prvo teoretski, posle prekticki
da vidime sto naucivme i da vidime koj moze najubavo da ja prikaze Изменето од becenevem - 30.Октомври.2007 во 06:15 |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
connected pogresno si razbrala.........ne e vo toa da malku go sakas i ne si dostojna za nego......(procitaj uste ednas;))
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |