IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 35>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 22:54
Флертот е суптилна прељуба.
Се маскира во бон-тон мачо однесување, се шминка со насмевки, боцка со погледи, скокотка со шепоти... се додека не те доведе на "другата страна", за потоа да ја соблече маската и цинично да ти се изнасмее во самиот акт на прељуба. Smile
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 22:59
ClapClapClapClapEvAngelos , preubavo kazano kako i sekoj pat Big%20smile
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 23:19
Embarrassed
Секој твој аплауз за предходниот пост, ме мотивира за следниот Wink
опссс... дали е ова флерт? Confused
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 23:34

ne e flert.sekoj upaten kompliment ne e flert kako i motivacijata koja se pojavuva od nego.

no dali e flert sto mojot komsija i podari rozi na komsikata sto zivee odma do nego? prvo sto pomisliv e, kakvi ke bea reakciite ova da se slucese vo mkd? zenata na komsijata ke reagirase, mazot na kopmsivkata ke reagirase deka megju niv moze da imalo ili ima nesto??koj znae sto ke izlezese od ova LOLLOL a ova bese samo edna mala paznja od negova strana.no toa e kaj italjanite, kaj nas, hmmm poinaku kako da e ili greska sum ?Big%20smile
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 03:08

Не си грешка!

Кај нас ако позајмиш пумпа од комшијата, ја искористиш, па тргнеш да му ја вратиш и не го начекаш него дома, па ја вратиш на жена му, одма ќе ти извадат афера дека си сакал да ја напумпаш жена му LOL
Кон врв
shedow Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shedow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 03:11
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Не си грешка!

Кај нас ако позајмиш пумпа од комшијата, ја искористиш, па тргнеш да му ја вратиш и не го начекаш него дома, па ја вратиш на жена му, одма ќе ти извадат афера дека си сакал да ја напумпаш жена му LOL

abe toa lesno se dokazuva...........Shocked LOL
Кон врв
555mb Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 555mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 21:41
a so e toa s********голема%20насмевка
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:54
fletrot ne e opasen ako ne se preteruva i ako se ima doverba megu partnerite
Кон врв
MaJuF4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaJuF4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 17:03
flertot ne e preljuba .. ama ako vidam deka flertuva so nekoja mozam samo o4ote da mu gi izvadam od ljubomora .. a jas ne flertuvam oti ko ke  gledam 1 gledam a to e toj so go sakam so nego si  flertuvam LOL! 
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
Кон врв
~ThA DrEaM~ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Star Love

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ~ThA DrEaM~ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 02:13
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Флертот е суптилна прељуба.
Се маскира во бон-тон мачо однесување, се шминка со насмевки, боцка со погледи, скокотка со шепоти... се додека не те доведе на "другата страна", за потоа да ја соблече маската и цинично да ти се изнасмее во самиот акт на прељуба. Smile

Многу убаво кажано.среќа
www.vicoteka.srkaj.com
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 13:33
Не би рекла дека флертот е прељуба , флертот е спорт , зачин кога си надвор и излезена.
Но кога сум во врска е тогаш отворено флертовам со чоекот мој , без срам и секогаш се осеќа посакуван
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 14:18
Ja flertuvam  ponajveke so tie sto ne mi se dopagaat zosto se cuvstvuvam kako Koperfild koj stvara iluzii
Кон врв
Ацуле_20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ацуле_20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 14:55
ubavo kazano 
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 18:14
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Eeeee toa ti e isto kako ona narodnata....abe nevina e ama malku samo podcepnata!!DEFINITIVNO E PRELJUBA!
Koga nekoj ke pocne da razmisluva za flert znaci go zanemaruva partnerot i gi izneveruva cuvstvata na istiot!A to definitivno znaci PRELJUBA!!!

Bravo za kazanoto. Flertot e preljuba i tolku. Site drugi objasnuvanja se nepotrebni.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,751 секунди.