![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 35> |
Автор | |
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Флертот е суптилна прељуба.
Се маскира во бон-тон мачо однесување, се шминка со насмевки, боцка со погледи, скокотка со шепоти... се додека не те доведе на "другата страна", за потоа да ја соблече маската и цинично да ти се изнасмее во самиот акт на прељуба.
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() ![]() опссс... дали е ова флерт?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
ne e flert.sekoj upaten kompliment ne e flert kako i motivacijata koja se pojavuva od nego. no dali e flert sto mojot komsija i podari rozi na komsikata sto zivee odma do nego? prvo sto pomisliv e, kakvi ke bea reakciite ova da se slucese vo mkd? zenata na komsijata ke reagirase, mazot na kopmsivkata ke reagirase deka megju niv moze da imalo ili ima nesto??koj znae sto ke izlezese od ova
![]() ![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не си грешка! Кај нас ако позајмиш пумпа од комшијата, ја искористиш, па тргнеш да му ја вратиш и не го начекаш него дома, па ја вратиш на жена му, одма ќе ти извадат афера дека си сакал да ја напумпаш жена му
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
abe toa lesno se dokazuva........... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
555mb ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
a so e toa s********
![]() |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
fletrot ne e opasen ako ne se preteruva i ako se ima doverba megu partnerite
|
|
![]() |
|
MaJuF4e ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
flertot ne e preljuba .. ama ako vidam deka flertuva so nekoja mozam samo o4ote da mu gi izvadam od ljubomora .. a jas ne flertuvam oti ko ke gledam 1 gledam a to e toj so go sakam so nego si flertuvam LOL!
|
|
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
|
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Многу убаво кажано. ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Не би рекла дека флертот е прељуба , флертот е спорт , зачин кога си надвор и излезена.
Но кога сум во врска е тогаш отворено флертовам со чоекот мој , без срам и секогаш се осеќа посакуван
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja flertuvam ponajveke so tie sto ne mi se dopagaat zosto se cuvstvuvam kako Koperfild koj stvara iluzii
|
|
![]() |
|
Ацуле_20 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
ubavo kazano
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Bravo za kazanoto. Flertot e preljuba i tolku. Site drugi objasnuvanja se nepotrebni. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |