|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека е и нивно .... воопшто не ме интересира чиво е . важно дека станало УНИВЕРЗАЛНО .... општоприфатено и од останатите политички субјекти во државата ....... уште еден податок за НЕДЕМОКРАТСКОТО ВЛАДЕЕЊЕ на оваа таканаречена влада ... во недостаток на свои идеи се користи со излитени
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова не се партиски вработувања бидејки сега сите се во една партија пардон коалиција. Колку и да се лутат СДСМовците членството полека им премина во владеачката коалиција. Едно време постоеше Сојуз на комунистите на Македонија, сега има Коалиција за подобра Македонија. Навиките се добра работа.
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ајде сите да извадиме "патриотски" книшки и да застанеме на ред за вработување....
Ама пак ќе нема место...па ќе треба да не делат на сениори и јуниори...
Па ќе проработи македонското во нас, па ќе се поделиме на бугарофили и србомани....
И така, без крај....
ДА ЖИВЕЕ ЕДНОПАРТИСКИОТ СИСТЕМ.....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Borecu,
........toa ti e makedonskiot sindrom..samo sepak ne e politikata kriva. Kriv e narodot............ Изменето од Анастеа - 07.Септември.2009 во 20:13 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноумието се уште владее во Македонија. На едните или другите.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre namesto da se sedne i da razgovara za nacionalnite prioriteti, da se izma edinstven stav po esencijalnite prioriteti, ke se prepukuvame koj e koj
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој можеби и би седнал кога би знаел кои се ПРИОРИТЕТИТЕ на ОНОЈ кој со своите “ генијалности “ како во внатрешната така и надворешната политика само е компликува повеќе работата правејќи е ЈАЗОЛ ..... кој ќе го знае на која бразда е тера водата
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tito, daj ne mudruvaj...
mrza me ima nekako fateno ne mi se pepukuva sega za politikava. Predlagam da se zatvori temava. I da se otvori nova kade ke se postiraat idei za podobruvanje na situacijata na zemjava bidejki imame glasovi koi nesmeat da ostanat zadusheni i tie idei da se postiraat na vladinite i partiskite sajtovi. |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здравко, ај не мудрувај и ти...
Дури и да не те мрзи - темава не е отворена како место за личен мегдан. Има неколку теми на форумов за давање добри идеи а една е ставена моментално најгоре како атрактивна, па повели со идеите. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДСМ на конгрес усвои нова партиска програма
Решенија за Македонија е насловот на новата партиска програма на СДСМ усвоена на денешниот 11 конгрес на партијата. Најголем дел или околу седумдесет отсто од решениојата се однесуваат на економските проблеми со кои се соочува земјава. Алсат...
Чудна работа....уште ни еден вмровец не се јавил да плукне...
Или чекаат директиви од штабовите... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ubo Branko zboruvase, milina da go slusas
so nego nema gajle , za mesec dva evropa, med mleko i biskviti se setiv na edna pesna, prerabotka na dado topic .....ti uvjek sjeti se nje makedonija ti nudi shareni bermudi ne znam zosto se setiv na taa pesna, no se setiv PS inaku NOVI LOGA, NOVI HIMNI... NE GI VADAT Изменето од anakin - 12.Септември.2009 во 23:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe... ne mi ostana zbor da recam ...
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina vetuva mrdnuvanje od mrtva tochka novata programa....tatko mi beshe prisuten na vcherashniot kongres vo Univerzalna sala i donese primerok doma....
Ovoj pat Branko Crvenkovski reshil cvrsto da se zafati za rabota ,pred nas stoi eden nov Branko poln so entuzijazam kon podobro utre. |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |