|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. na koja strana da se zavrtam
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis 4.srekna li sum? |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis 4.srekna li sum? 5.ili mozebi samo budna sonuvam |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis 4.srekna li sum? 5.ili mozebi samo budna sonuvam 6. Будна сонуваш оти во хороскоп си пржајка |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. sonot kratko traese Изменето од lane62 - 31.Мај.2009 во 23:06 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. sonot kratko traese
2. како и секој сон |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se osvezite i da ne se bunite
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis 4.srekna li sum? 5.ili mozebi samo budna sonuvam 6. ma ne e ni vazno....... 1. I onaka me boli stapot. 2. toj sto go obozavase ti 3. i mi go grizna tolku silno 4. bijonse na Palestinec 5. sepak na stara slava ne se zivee |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ja osekjam toplinata na tvoeto telo 3. so baknezi me zaspivas i budis 4.srekna li sum? 5.ili mozebi samo budna sonuvam 6. ma ne e ni vazno....... 1. I onaka me boli stapot. 2. toj sto go obozavase ti 3. i mi go grizna tolku silno 4. bijonse na Palestinec 5. sepak na stara slava ne se zivee 6. mora pomos vijagra za da divee |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.zaludno vreme vi tece 2.anakin ke vi rece
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста беше ти оди играј си купчиња во пескочето
ние да се вратиме на песните |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.zaludno vreme vi tece 2.anakin ke vi rece
3. рај е тука на земјата |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.zaludno vreme vi tece 2.anakin ke vi rece3. рај е тука на земјата |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |