![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 54> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() nego ...nema vise so da se kaze toa ti e slicno koga kje pluknes vo isusen bunar na kraj kje slusnes Pljack! i tolku |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Како нема што да се каже
![]() Уште на почетокот е темава Уште не е решена загатката ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
nesreknite raboti gi gledaat sekogas samo negativnite nesta vo se....a nikogas ubavite u pozitivnite...zatoa se nesrekni...
uvidi potrudi se ako e dobro nesto prifatigo i ako dogai od najgolemiot neprijatel seto toa |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
pesimistite stalno se nerekni za zal
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne se losi,tuku samo im fali malku sreka toa e se
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
nesrekjata i loshotilakot ne treba da se meshaat...ako se nesrekjni lugjeto vo normalni uslovi tie taguvaat i nemaat vreme za da bidat loshi,e sega ako se raboti za nekoj vid frustracija togash mozebi nesrekjata ja lechat preku zlobata.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
za da ja svatime temata kje kazam
nesrekjnite lugje ( naprimer tie so si gi izgubile sinovite vo 2001 vo karplak) se pretvorile vo loshi, im se gleda vo ocite loshotilak i na sekoj cekor sakat na komsiite da im napakostat neznam dali me razbravte, izgleda ne zatoa so i jas ova nikako da go razberam ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne treba da se mesaat ovie dva poima.....nesreknite lugje imaat pricina sto se takvi a losiot covek...pa mislam toa e karakterot
|
|
![]() |
|
mislis deka tuka se mesaat zhabi i kosmonauti?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Лош, добар, строг, егоист, оптимист, песимист
трудољубив, одговорен, неодговорен, алтруист, самоуверен, комплициран, агресивен....и така натака.... Со еден збор: тоа е КАРАКТЕРОТ на човекот А што е КАРАКТЕРОТ? Карактерот е психичкото јадро на личноста белег, печат според кој секоја биолошка конотација - конкретен човек т.е ИНДИВИДУА се разликува од другите Несреќата....таа доаѓа и си оди.... Нема енормно драстично влијание врз личноста Кога некој човек е добар, мил, алтруист несреќата не може да го смени неговиот карактер тој ќе си остане таков каков што е може само поинаку да гледа на работите после таа НЕСРЕЌА но во домен на неговиот разум ![]() Изменето од Lithium - 23.Март.2009 во 18:05 |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
апсолутно, црвче мое најмило
![]() дека КАРАКТЕР и НЕСРЕЌА се два различни поими јас само се трудам да ја докажам нивната врска и условеност туку.... види го ти црвче едно, каков пост напишалоооо..... ма ти гарант кога ќе пораснеш ќе бидеш некој научник, или барем... барем професор на факултет (ќе си имам врски за децата да ми ги пуштиш со протекција) ![]() |
|
![]() |
|
``Држава со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина``
![]() ![]() ![]() Јас професор на факултет? Пфффффффф ![]() Само ако ми дојдат децата твои на испит ќе ги цедам ![]() ![]() Изменето од Lithium - 16.Август.2009 во 15:53 |
|
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
A sto, demek kontra ova bi bilo : Srekjnite lugje se dobri? Logika: Najcesto ( NE SEKOGAS, I NE SAMO TOA) srekjata ja povrzuvame so parite... Znaci Bil Gejts e dobar... Ako saka moze da "kupi" edna drzava u afrika i da gi spasi od beda i glad... Nesto ne mi e logicno... ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne e se crno ..... ili se belo ... tocno e deka nesreknite lugje se isfrustrirani, mrzovolni, deprimirani, ironicni,..... ama toa ne znaci deka se zlobni i losi ...cest na isklucoci |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |