|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | ||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некаков протест имало разбрав
Изменето од anastea - 08.Март.2009 во 02:56 |
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонци учествуваат на избор на MUSIC IDOL на Бугарија
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛАМ ДЕКА ТАТАРСКОКО УПС БУГАРСКОТО ЖИРИ, БЕШЕ ЛУТО НА НАШИТЕ КАНДИДАТИ ЗАШТО ОД МИЛИОНИ НИВНИ УЧЕСНИЦИ НИТУ ЕДЕН НЕМАШЕ ТАКВИ КВАЛИТЕТИ .
А ТАА СО СОЛИКОНСКИТЕ УСНИ КАКО КАЖА НЕ МИ ТЕКНУВА ТОЧНО ... НЕШТО ДАЛИ НАШИТЕ ЗНАЕЛЕ НЕКОЈА `БУГАРСКА` ПЕСНА ... ПА ТИЕ НЕМААТ СВОЈА МУЗИКА, СЕ СЕ НАШИ МЕЛОДИИ И ОД БИВШИТЕ ЈУ... САМО ТЕКСТОВИ НИВНИ СТАВЕНИ ... ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ... АМАН ... ГИ ГЛЕДА САМО КОЈ КАКО ИЗГЛЕДА, ЦИРКУС ... АМА ИМ ПОКАЖАА НАШИТЕ ДЕЦА, А И ОНА МОМЧЕТО СО ГИТАРА ШТО ГО ИСФРЛИЈА БЕШЕ ЕПТЕН ДОБРО, АМА ТОА Е ... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Морски, не ти е избришан постот, беше на едитирање
Потруди се околу јазикот, гледам дека те бива
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega ne cekat bugarski frikove
pak kje e zabavno imalo nalku pauza vo skopje i sofija, ne se trkalav od smeenje no brzo kje se smeni ova situacija oti BUGARITE DOAGJAAT jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хе хе БУГАР АЈДОЛ
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како се вика на македонски овой дзвер бе
жаба ли е? |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мис Македония става водеща в Music Idol 3
09 март 2009 /
Само
след седмица, по време на малките концерти, към водещите Иван и Андрей
ще се присъедини и красивата Саня Николич. Music Idol 3 ще се излъчва и
в Македония.
Саня е покорила сърцата на македонската
публика още със спечелването на титлата Мис Македония през 2000 г.
Красавицата има и деветгодишен опит на екран, като зад гърба си е
оставила участия в най-успешните македонски телевизионни проекти. Саня
е и текстописец на голяма част от топ хитовете на поп сцената в
югозападната ни съседка.В Music Idol 3 Николич ще участва като водеща,
която ще превежда по време на живите предавания в шоуто, които ще бъдат
излъчвани в македонския ефир.
леле Мис Македония знаела и бугарски |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа од 1вата гала вечер Идол ќе оди на Сител.
EDIT: Хрватскиот Идол ќе одел на Сител. Изменето од maestro13 - 09.Март.2009 во 23:55 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go gledate li frikov na stolica ala TITANIK???
i zirito puvat vetrovi poarno da prdea Изменето од anakin - 09.Март.2009 во 22:08 |
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле
баш за ова сакав да пишам се изгазив од смеење,па кога му рекоа симни се од бродот(столот)веќе сме мртви |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje se otrujam
ja slusnavte LET IT BE |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
genijalno
BLGARIAN AJDOL kaj gi naogjat |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako si lud , frik ili slaknat, odi na Blgarian ajdol
kje se stopis so kandidatite i vo eden moment kje si statiskicki vo mnozinstvo Изменето од anakin - 09.Март.2009 во 22:31 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |