IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Гигантски знамиња за подигање на национална свест
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Гигантски знамиња за подигање на национална свест

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 21:31
Originally posted by Kali Kali напиша:

Mene mi e problematicno toa sto nemam vpecatok deka nesto se poprava aktuelno, naprotiv, tuku deka se povekje unistuvame... a od druga strana sum vosh*tena od toa kolku moze eden covek-eden narod da izdrzi, tolerira.

Samo se nadevam, ne povekje.

И јас имам сличен таков впечаток..но ..ме убедуваа(т) дека сепак не е се така црно..како што го (по)кажуваат...голема%20насмевка..особено декласираните...
Но да почекаме..слично како и  за „другите„ што не „оправаа„..па потоа и личниот суд да се каже..
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:20
more smrdlivi,..ako sakate vekje da mi go digate( i na site drugi)...naprajte da stigne chovek za pet minuti od aerodrom do karpossh,...dali pod ,...ili nad zemja ...seedno,..mochkovci edni !...so znaminja i glupi spomenici samo ,.."impotentni" gi napravivte  lugjeto!

Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:39
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 07:37
Originally posted by brza brza напиша:

more smrdlivi,..ako sakate vekje da mi go digate( i na site drugi)...naprajte da stigne chovek za pet minuti od aerodrom do karpossh,...dali pod ,...ili nad zemja ...seedno,..mochkovci edni !...so znaminja i glupi spomenici samo ,.."impotentni" gi napravivte  lugjeto!

Колку пари ..овие ....импотентниве...потрошија за дигање ...ова во височинава...на знамињава...и на ...патриотизмов?
Според изливите на народот мислев дека нема потреба од дигање на...ова патриотизмов, зарем паднал?

Изменето од marsovec - 13.Јуни.2010 во 07:38
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2010 во 00:25
Ова само го потврдува полнењето на сопствените џебови,па тие не се залагаа за ова знаме ,ним тоа им беше своевремено вентилатор на Б.Ц.,а сега го ставаат значи му се поклонуваат на оној што го смени знамето,тука нема патриотизам,тоа е само наводна манипулација со народот дека нешто вредат,а у ствари се само бедни во душа и гнасни по лик!!!
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2010 во 08:30
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

Ова само го потврдува полнењето на сопствените џебови,па тие не се залагаа за ова знаме ,ним тоа им беше своевремено вентилатор на Б.Ц.,а сега го ставаат значи му се поклонуваат на оној што го смени знамето,тука нема патриотизам,тоа е само наводна манипулација со народот дека нешто вредат,а у ствари се само бедни во душа и гнасни по лик!!!

Повеќе столбови - повеќе парички.
Патриотизмов навистина го издигаат.... на височини.... и тоа како се издигнаа над народот.
Леле мамо ...што патриоти беа...еве мермеров од Италија...а и бајаги ...милиони евра..исто така...се патриотски кражби, нели од наши луѓе е , па ај да им простиме?
Господе не им простувај - знаат што прават.
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 11:24
голема%20насмевка mene bas mi se sviga.. do sega nemase zivo zname, da neznaes vo koja drzava siтага.....neka gi ima sto poveke i sekade...голема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 13:24
изненадување
Јас ги сакам само пред некои државни институции. Театри, музеи и такви работи.
Ама не сакам на рекорд да се *удрам* во толкаво знаме.
Е денес ме зачуди знамето што е поставено на крајот на обиколницата кај Сарај...Кондово.. (како и да се вика местото кај што завршува)
Си мислам..колку долго ќе стоизбунетостизненадување

Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 14:53
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 00:27
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

голема%20насмевка mene bas mi se sviga.. do sega nemase zivo zname, da neznaes vo koja drzava siтага.....neka gi ima sto poveke i sekade...голема%20насмевка
zoshto?збунетост....da ne pagjaat lugje od nebo,..pa, da ne znaat kade se?изненадување

...bash gledav vo solun,....

..ne znaev kaj sumизненадување ,...se dodeka ne najdov edno,...zakacheno na edna zgradurina,..valjda drzavna bila..збунетост

....a od glupi banderi ,..so drzavni znaminja na niv,...ni za lek!

.

...valjda grcite imaat poprioriteni stvari ,..od toa da im gi "vozbuduvaat" ....na svoite gragjani...
...a,taka e najverojatno,..vo site zemji ...bilo kade.....

....samo , tuka,...lugjeto  ne znele deka se tamu ,..kaj shto bile...изненадување
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 01:57
се знае знамиња кај се ставаат, на сред улици не бива, освен ако на улицата нема граничен премин не
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 17:27
a , be....lugje,...ke se svestite li be nekogash ?!изненадување

...kade ima ..znaminja na sekoj chekor,..osobeno "gigantski"...be....

...na ovaa planeta?!

газење%20од%20смеење
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 17:32
Ili jas neshto ne sfakam bash ..... ama nekako nikako da sfatam kakva  vrska imaat gigantskite znaminja so podiganje na nacionalna svest....ali aj .... do mene e sigurno .....A mozebi i  deka od mojata strana na Vardar ne gi gledam bash tolku mnogu .......se nekoi drugi znaminja mi proletuvaat.......
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 17:55
...imaat vrska,..i toa ...dlaboka,...изненадување

...ama , so djebot na nekoi.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 20:06
Уште ..ли со ова...дигачиве ...на патриотизмот...та толку ли им паднал...некои продолжуваат со дигање на стандардот???да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 22:22
...pa ushte i svetlo im stavile na vrvot,..

...da ne se akne nekoj od brojnite helokopteri koi go praat neboto nad skopje..изненадување.

...osbeno na onoj vo centarot,..a, okolnite zgradi na nekolku metri od nego,..povisoki ...nekolku metri,.смеење.

...ama,vazno deka i toa e naplateno,...debelo...

...nishto drugo ne e vazno !

pa i gluposta!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.