|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имам сличен таков впечаток..но ..ме убедуваа(т) дека сепак не е се така црно..како што го (по)кажуваат.....особено декласираните...
Но да почекаме..слично како и за „другите„ што не „оправаа„..па потоа и личниот суд да се каже..
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more smrdlivi,..ako sakate vekje da mi go digate( i na site drugi)...naprajte da stigne chovek za pet minuti od aerodrom do karpossh,...dali pod ,...ili nad zemja ...seedno,..mochkovci edni !...so znaminja i glupi spomenici samo ,.."impotentni" gi napravivte lugjeto!
Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:39 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку пари ..овие ....импотентниве...потрошија за дигање ...ова во височинава...на знамињава...и на ...патриотизмов? Според изливите на народот мислев дека нема потреба од дигање на...ова патриотизмов, зарем паднал? Изменето од marsovec - 13.Јуни.2010 во 07:38 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова само го потврдува полнењето на сопствените џебови,па тие не се залагаа за ова знаме ,ним тоа им беше своевремено вентилатор на Б.Ц.,а сега го ставаат значи му се поклонуваат на оној што го смени знамето,тука нема патриотизам,тоа е само наводна манипулација со народот дека нешто вредат,а у ствари се само бедни во душа и гнасни по лик!!!
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе столбови - повеќе парички. Патриотизмов навистина го издигаат.... на височини.... и тоа како се издигнаа над народот. Леле мамо ...што патриоти беа...еве мермеров од Италија...а и бајаги ...милиони евра..исто така...се патриотски кражби, нели од наши луѓе е , па ај да им простиме? Господе не им простувај - знаат што прават. |
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene bas mi se sviga.. do sega nemase zivo zname, da neznaes vo koja drzava si.....neka gi ima sto poveke i sekade...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ги сакам само пред некои државни институции. Театри, музеи и такви работи. Ама не сакам на рекорд да се *удрам* во толкаво знаме. Е денес ме зачуди знамето што е поставено на крајот на обиколницата кај Сарај...Кондово.. (како и да се вика местото кај што завршува) Си мислам..колку долго ќе стои Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 14:53 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bash gledav vo solun,.... ..ne znaev kaj sum ,...se dodeka ne najdov edno,...zakacheno na edna zgradurina,..valjda drzavna bila.. ....a od glupi banderi ,..so drzavni znaminja na niv,...ni za lek! . ...valjda grcite imaat poprioriteni stvari ,..od toa da im gi "vozbuduvaat" ....na svoite gragjani... ...a,taka e najverojatno,..vo site zemji ...bilo kade..... ....samo , tuka,...lugjeto ne znele deka se tamu ,..kaj shto bile... |
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се знае знамиња кај се ставаат, на сред улици не бива, освен ако на улицата нема граничен премин
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a , be....lugje,...ke se svestite li be nekogash ?!
...kade ima ..znaminja na sekoj chekor,..osobeno "gigantski"...be.... ...na ovaa planeta?! |
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili jas neshto ne sfakam bash ..... ama nekako nikako da sfatam kakva vrska imaat gigantskite znaminja so podiganje na nacionalna svest....ali aj .... do mene e sigurno .....A mozebi i deka od mojata strana na Vardar ne gi gledam bash tolku mnogu .......se nekoi drugi znaminja mi proletuvaat.......
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...imaat vrska,..i toa ...dlaboka,...
...ama , so djebot na nekoi..... |
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ..ли со ова...дигачиве ...на патриотизмот...та толку ли им паднал...некои продолжуваат со дигање на стандардот???
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa ushte i svetlo im stavile na vrvot,..
...da ne se akne nekoj od brojnite helokopteri koi go praat neboto nad skopje... ...osbeno na onoj vo centarot,..a, okolnite zgradi na nekolku metri od nego,..povisoki ...nekolku metri,.. ...ama,vazno deka i toa e naplateno,...debelo... ...nishto drugo ne e vazno ! pa i gluposta! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |