IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку партии секс можете да издржите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку партии секс можете да издржите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
Автор
Порака
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:07
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

A osven toa ...pa i ne e loso da "zakopas" race vo taa topla "pestera" na bogatstva

Ova, peperutke, ova sakam da mi go doobjasnis...
ABE MACE TI IMAS VIDENO PI.KA?ILI SAMO MENE MI SE CINI DEKA NE SI VIDEL DOSEGA

Da, kravite da nosea gaki nemase da vidam... :)
Izrazot "zakopas race"... najverojatno ti ne si doinformirana...
EPA SE E JASNO BRE AJ KOGA SI GO BARAS.......VIE CELO VREME ZBORUVAVTE ZA KOPANJE A SE KOPA SO RACE ILI SO NEKOJA POMOSNA ALATKA,PA JAS SAMO SE IZRAZIV SLIKOVITO DA NE BIDAM VULGARNA A TI..............MISLI SI STO SAKAS ......TVOE PRAVO
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:08

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Te molam pocni, so zadovolstvo ke te slusam (citam)...

Ne be milo ....kako vikaat starite "tele se uci...." газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

A koj spomna nesto za ucenje, ucitelke?
Slikovit prikaz za nastanot se upotrebuva so prosta pricina .....  da se nauci nesto milo  газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:08
Si pravat smeski edna na druga...
Jas cekam doobjasnuvanje od peperutkata, i plavkata da zapocne so bezobraznosti...
P.S. Kako i sekogas, nesto ke zapocnete a posle se odi vo druga nasoka...Miljarda raspolozenija, a moznosta za nivna promena se meri so milisekundi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:10

A osven toa ...pa i ne e loso da "zakopas" race vo taa topla "pestera" na bogatstva

Ova, peperutke, ova sakam da mi go doobjasnis...
ABE MACE TI IMAS VIDENO PI.KA?ILI SAMO MENE MI SE CINI DEKA NE SI VIDEL DOSEGA

Da, kravite da nosea gaki nemase da vidam... :)
Izrazot "zakopas race"... najverojatno ti ne si doinformirana...
EPA SE E JASNO BRE AJ KOGA SI GO BARAS.......VIE CELO VREME ZBORUVAVTE ZA KOPANJE A SE KOPA SO RACE ILI SO NEKOJA POMOSNA ALATKA,PA JAS SAMO SE IZRAZIV SLIKOVITO DA NE BIDAM VULGARNA A TI..............MISLI SI STO SAKAS ......TVOE PRAVO

ok, fair enough... Seuste nema "sposobna" na vidik... (ova e komentar za mene)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:13
Plavkata ..... ne pocnuva so bezobrznosti vo javnost.... za toa treba da imas poseben orden za zaslugi голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка.... a za komentarot za tebe "nema sposobna na vidik" .... ti ovde najde da baras takva???? збунетостизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:14

Plavkata ..... ne pocnuva so bezobrznosti vo javnost.... za toa treba da imas poseben orden za zaslugi голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка.... a za komentarot za tebe "nema sposobna na vidik" .... ti ovde najde da baras takva???? збунетостизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
HAHAHAH I PAK SE SVEDUVA SE NA MOJOT PRETHODEN KOMENTAR KOJ PO SE IZGLEDA SAMO ANIKIN GO PRIFATI PA OTIDE DA SI JA MILUVA ZENATA A TI DREMI TUKA I RASPRAVAJ SO KOI "ALATKI" KE JA ZADOVOLIS TVOJATA PODOBRA POLOVINA (se odnesuva na neptun)

Изменето од butterfly5 - 03.Ноември.2008 во 20:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:15

Ne be srce, znaes i sama deka sum ovde za razmena na mislenja... Samo za moment... samo... se pojavi moznost... se nadevam deka i ti ja primeti..."zakopas race"... interesen izraz, so ogled deka denes na naslovna na sajtov se pojavi edna interesna statija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:16

HAHAHAH I PAK SE SVEDUVA SE NA MOJOT PRETHODEN KOMENTAR KOJ PO SE IZGLEDA SAMO ANIKIN GO PRIFATI PA OTIDE DA SI JA MILUVA ZENATA A TI DREMI TUKA I RASPRAVAJ SO KOI "ALATKI" KE JA ZADOVOLIS TVOJATA PODOBRA POLOVINA (se odnesuva na neptun)

Duso, mojata ja nauciv da ne sipe benzin u ogin ako ne moze da go izgasi posle...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:18
TEBE IZGLEDA NEMA NI KOJ DA TI DADE,AJ OTIDOV JAS DOSADNO MI E DA SE RASPRAVAM SO TEBE TUKA ZA GLUPOSTI KOI MNOGU DOBRO GI ZNES AMA NEMAS KAJ DA TEPAS VREME.POZZZZZZZZZZZZZZ DO SITE A POSEBNO DO LADY BLUE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:20

TEBE IZGLEDA NEMA NI KOJ DA TI DADE,AJ OTIDOV JAS DOSADNO MI E DA SE RASPRAVAM SO TEBE TUKA ZA GLUPOSTI KOI MNOGU DOBRO GI ZNES AMA NEMAS KAJ DA TEPAS VREME.POZZZZZZZZZZZZZZ DO SITE A POSEBNO DO LADY BLUE

бакнежголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:20
cao...do sledniot pat, nekade, nekogas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:21
Ej, aj da castam, senior sum stanal..."konecno"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:21

Duso, mojata ja nauciv da ne sipe benzin u ogin ako ne moze da go izgasi posle...

Za da gori oganot ...treba da se raspolaga so zapaliva materija src...... benzin se dodava na nesto sto ne e lesno zapalivo.... cista provokacija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:24

Za da gori oganot ...treba da se raspolaga so zapaliva materija src...... benzin se dodava na nesto sto ne e lesno zapalivo.... cista provokacija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ete, a jas ako ti kazam deka si provokatorce ke se nalutis
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.