|
ПЕИ |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |||
svoja na svoeto
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
milo mi e sto se razbravme;) ubavo e koga nekoj ke te svati i ke go ispocituva ona sto ti se custvuvas deka si! jas gi pocituvam site bez razlika sto se ili kako se custvuvaat! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas
zapravo ti ne mi kaza niso novo vie odamno se odelivtei otkazavte od svojot narod so postapkite vasi i religijata pred se- ja stavivte pred nacijata bi sakal i nie da se otkazeme od vas i da ne ve narekuvame makedonci togas bi bilo se vo red prosto ste sto ste nema lutish zapravo nasite veri katolicka pravoslavna ili protestanstka e liberalna site tri ja stvarat i nacijata kako makedonska i koga makedoncite se zimat gi resvat rabotite posle - zatoa so toa e mesanje na religiite ne na nacijata muslimanskata ne e takva- nema veze se mesat naciite turska albanska iranska- toa ne im e vazno - zatoa so religijata e takva ne liberalna no ragja fundamentalizam globalna veska ednakvost i na kraj dobiva sila za konfrontacija so drugi religii a ne nacii |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
navistina uvavo bi bilo koga narodot vo ovaa drzava bi prifatil deka navistina nie sme nesto posebno, nesto poinakvo od drugite i neka ne ostavat raat da si ziveeme! i sega koga imame partija koja na nekoj nacin veruvam deka se zalaga i za nasite interesi kako poseben entitet vo drzavava... ete i toa im smeta na nekoi! veruvam deka nasite luge i deka i tie kako i jas ke ostanat svoi na svoeto! a sto se odnesuva so komentarot za konfrontacija so drugi religii a ne nacii....vo pravo si deka findamentalizmot moze da dovede do toa! no verojatno na nekoe globalno nivo! a sto se odnesuva do lugeto od nasiot soj, se apsolutno miroljubiv narod, koj se grizi za sebe zatoa sto drugite ne im e gajle....nasite luge nikogas nema da napravat problem bilo kade da se |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дискутирајте на темата! Инаку темата гласи: ПЕИ |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazi sefice pozdravce do tebe |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
miroslav_g8 pretsedatel na Republica Srbomania sovoja na svoeto pretsedatelka na Republica Torbesia
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JAKO SI SE VRATIL NA TEMAVA NEMA SO |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |