|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував....некои си сеништа.
Само знам дека беше ептен вознемирувачки сон, и мило ми е што го подзаборавив Изменето од maria_magdalena - 19.Декември.2009 во 21:22 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ви кажам вистина ич и немам спомен што су сонувал.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....deka so edna plata mozam da natocham,....dva-tri tona gorivo ! ....ama , koga se razbudiv ,...gledam ,...ni dvesta litri ne mozam da ...sipam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ви кажувам шо сонував ќе ми се смејте
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи де Владо, кажи, не се стегај Некој вруќ сон бил? |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сонував зајаци...Онака премрзнати сиви зајаци, како ги џиткаат луѓе од камион
|
||
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не беше „вруќ сон„ ама сепак не ви кажувам |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не беше ноќеска ама беше последен
Го сонував него,го гледав преку стакло безживотен Молев да ме пуштат,да го видам..... Само да му ја допрам раката,ве молам Тој ќе знае дека сум јас,ќе се разбуди |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И повторно и повторно иста работа во малку различна варијанта: непознат град, непознати за мене улици а јас одам одам натаму-наваму...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував матна вода како тече кај нас во када...
И мене сестра ми ме фрла во неа и цело време ми вика дека таму ќе ме бања... |
||
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонував дека наставничката шо ми предаваше по музичко ме заврзала за столицата во училницата кај клавирот и ме терала да ги слушам другите деца кај шо свира... ова наставничкава во најлошите кошмари ја гледам
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Забораив што сум сонувала
|
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ќе престанат интензивните сонови Ме уморуваат
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес сонував интензивен сон ама не се сеќавам толку шо сон беше
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |