|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашањето е дали ти го знаеш нивниот сојуз? И никој не те навреди, само те прашав дали сакаш марамче, и дали сакаш да ти купам пелени... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:08 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноставно кажано ..тие се само евентуално можни „фабрички грешки„ од некојпат прочуената клиника тамо?? |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo pavline si gi posetil i hrvatite go internacionaliziras problemot
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е слика од ПАОК грчките навивачи, во соработка со србендите... Така да ништо ново, се знае веќе тој сојуз помеѓу србите и грците уште одамна |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto kako i nasiot so ustasite
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја не сум видел досега сојуз помеѓу усташите и нас.. Усташите викаат за нас дека сме бугари.... Ја незнам за македонско-усташки сојуз, ти знаеш? Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:31 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so takvo zavidno poznavanje na istorijata , kako dalecnata taka i " pbliskata " ne bi rekol deka tokmu TI ne znaes
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи ми кога Јане,Гоце,и другите наши револуционери стапиле во контакт со Анте Павелиќ на пример?? Освен тоа досега не сум видел усташите нас да не поддржуваат....... Кога не поддржувале нас усташите???? Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:34 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas pa nema no od sega nataka
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Усташката организација се смета за фашистичка......исто како и четничката, и балистичката, и бугарската на Иван Михајлов, и.т.н. Нашата влада не соработува со усташите, зошто пред се не сме држава која го поддржува фашизмот.......... Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:38 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no zatoa Marsej 34 -ta ..... koj? vanco mihajlovistite so ustasite zaedno ili ?
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ванчо Михајлов се декларираше за бугар и беше великобугар...
Неговата ВМРО беше бугарска.....значи тоа е сојуз помеѓу бугарите и усташите.... А инаку истиот тој Михајлов нареди да се ликвидираат еден куп македонски борци од левицата, кои се бореа за самостојна и независна Македонија на Македонците... Значи тешко дека нашата влада ја поддржува неговата идеологија Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:42 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zosto togas ne im se lutime i na hrvatite za : Ја не сум видел досега сојуз помеѓу усташите и нас..
Усташите викаат за нас дека сме бугари.... |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ние им се лутиме на усташите, ама не и се лутиме на цела Хрватска нација... Ти сите Хрвати ги сметаш за усташи?? Не би рекол дека цела Хрватска е усташка....иако има усташи во Хрватска....... Ние на усташите им се лутиме......тоа да... А на Србија сите и се лутиме зошто секогаш водела двојна политика спрема Македонија.... Не дека и Хрватите се нешто подобри, али за разлика од србите, они барем никогаш не тврделе дека Македонија е Јужна Србија или дека е грчка.. И јас не наидов досега во Хрватска некој да ми рече дека јас сум бугар, во Србија во воз србин ми кажа во лице дека ние македонците сме си срби.. Изменето од Vladimir88 - 28.Февруари.2008 во 18:47 |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |