|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAP NO NA KRAJ , SEPAK KJE SI DOJDE SE NA SVOE MESTO OTI- KOLKU DA MISLITE ZA NAS, MASKITE NE SE BUDALI- UPRAVUVAT SO SVOITE CUSTVA- mALKU POKASNO , KOGA KJE PROGLEDAT VO MOMENTOT KOGA SIRUM KJE GI ZATVORAT OCITE - TOGAS TIE 70% SE PRETVARAT VO POZITIVNA NULA Изменето од anakin - 04.Мај.2008 во 10:19 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Факт е дека женските полесно се заљубуваат а на машките им треба малце повеќе време. Но добрата страна на тоа е што па нивната љубов е посигурна и сигурно повеќе трае.. нивното „ те сакам „ не е било што...тие за да го кажат искрено од срце прво сакаат себеси да си докажат дека навистија ја сакаат таа личност. тоа ми се свиѓа кај нив
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE BLUE NE E TOCNO MASKITE SE POBRZI VERUVAJ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас таков не сум сретнала....секогаш од искуство зборам
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNACI STREKJAVAS slepci |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин факт си е факт кажа си блу.....така е ....... но тешко е на тој што е заљубен.... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала на комплиментот анакин
Изменето од blueprayer - 04.Мај.2008 во 10:30 |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas jas sum nekoj izrod MENE sekogas podolgo mi treba da kazam "te sakam"...i epten dolgo mi treba za da se zaljubam... kaj mene e 90% slusanje a 10% gelanje... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNAEH DEKA SUM VO PRAVO
SEPAK 10% E MALKU ZIRKAS I TI POVEKJE |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас сум тука некаде...ама сум приметила баш како што ти кажа. таквите како јас и ти се изроди другите се вакви ко што ги опишав |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zrkam de sakam ubavi mazi da gledam, priznavam, no za da se zaljubam...treba 90%so umot da me zavede od kolku so negovata lepota Изменето од seka - 04.Мај.2008 во 10:35 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci imm sansi
oti sum ruzen samo 90% Изменето од anakin - 04.Мај.2008 во 10:36 |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се сложувам целосно со Сека
|
||
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e ne se 100% |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |