IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Какво милениче чувате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво милениче чувате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 21>
Автор
Порака
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 15:44
два машки папагали и едно женско куче
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 16:39

кученце голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 06.Октомври.2009 во 16:39
Кон врв
vkk Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vkk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 17:34
PEKINEZER
Кон врв
TAMARA_CRESA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2009 во 17:12
sestrami:):))
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2009 во 17:19
Куче имам од расата ДОЏ(Домашна обична џукела)голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 08:15

eve ja i mojata zverka.... голема%20насмевка TEA SUNSHINE.... Tea e krupna zenka belo - zolt labrador i e stara 8 meseci... na poslednata izlozba vo Skopje bese proglasena vo nejzinata FCI grupa kako mnogu perspektivna... Sepak se raboti za puppy kategorija..
JA OBOZAVAM...
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 08:17

Nikako nemozeme da utvrdime seuste dali doma cuvame kuce, ili kuce sto se zamisluva sebesi kako mace.... голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 23:45
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

Имах мачорче ... оригинал ангорче ...
Моментално не чувам ништо,

E oва беше the one and only ... smartest pussycat i ever know ... R.I.P Billy
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 18:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 00:41
Ајде еве јас ќе ја започнам оваа тема, бидејќи сакам да ви го претставам мојоѕ миленик....
Значи, јас веќе подолго време одгледувам кучиња... започнав со една раса и мислам дека нема друга раса која ќе ми го плени срцето целосно... Тоа е расата Лабрадор Ретривер.
Инаку сега чувам женка стара 8 и пол месеци по име ТЕА SUNSHINE, инаку по родовник е Алегра.

во продолжение ќе следат и неколку фотки од Теа....

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 22:34
Чувам женски пикинезер, 20тина рипки, една џукела сега ми се вртка низ дворот, па и давам да јаде, и уште две мачиња...
Моментално сум во преговори со моите да земам хрчакзадоволство
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 22:59
имав тага  далматинчероза

сега само милениче со 4 тркала,друго немамтрепкање
Кон врв
scream4help Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2009
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај scream4help Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 22:15
имам две миленичиња маче и папагалче голема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 14:05

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.