![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14781479148014811482 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Irence dobredojdeeeeeeee Ladnicko e denes..mnogu...a ovde toplicko... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Rano ni pristigna ZIMATA....ILI PA MNOGU DOLGO VREME...BESE PRETOPLO..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eh Marko, svekor mi e inteligenten covek i jas po negov urnek rabotam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
dobro te najdov val
![]() ![]() ![]() kasper kako si ti se osvesti li od veselenjeto ili uste si vo ko
![]() ![]() ![]() |
|
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Ah Lili kaj si? Deneska ni treba po edna greana Negotinska rakija...
![]() ![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Denes nema PIJANCENJA...
POSLE KE FALAT LUGJE...NA FORUM..N
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Zdravo Irenche... sneg nemame... ama mirisa na sneg...
Denes Marfievite zakoni mi deluvaat i me sprecuvaat da se javam.... ke napisev da vi se javnam... uffff..... arno koregirav.... Val.... avatarceto ti bese nesto kako so prasalnik... pa mislev deka si stavila avatarce demek ne se znae koj e... ima pogovorka: Zad dobar konj - prasina se kreva... i zad dobra kobila - prasina se kreva... hahaaaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija,,ja nema...denes....ajde da se nadevame deka ke se pojavi ...do 16
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
edna anketa sto mislite za moeto novo avatarce na Marco_Anthony
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moeto avatarce e
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
znaci zad svekor mi se krie golem osvojuvac
Svekre, nema da veruvas, ama stotuku prevedov eden tekst za triumfalnoto vleguvanje na Rimjanite posle osvojuvanjeto |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Majstore,Irence,Marko....pozdrav....imam malku rabota,ke me izvinite...pokasno ke vi se pridruzam....!!!
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
....neznam,,,sto da komentiram...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema kvorum..
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14781479148014811482 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |