|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 217> |
Автор | |
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, алал да му е на творецот на Зона на самракот. Ниедено модерно филмско остварување не ми оставило впечаток како антологискиот серијал Twilight zone.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера починал Charlton Heston Ми беше еден од најомилените глумци! Од неговата небројана филмографија ќе се обидам да издвојам само еден дел од неговите филмови, кои можат да се сметаат за негови најпознати и најзначајни! The Ten Commandments (1956) Ben-Hur (1959) Planet of the Apes (1968) The Omega Man (1971) Earthquake (1974) ........ и уште многу, многу други....... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:00 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....da si mi ziv i zdrav!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sum i ziv i zdrav
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka i da ostanes
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,brat,....samo shto drugata individualnost ,....ti ja snema!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј ама му го плесна сеа! Директно во фејсот! СЕ ШАЛАМ ! Не заебавај бе Брза, па 'Кин можеме слободно да го пратиме у бенифицирана пензија! Чоекот више поштено си ја одработил задачата! Млаџима свет остаје...ЕЈ!!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:00 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so lupate??
lupajte lupajte sila neka je so vas |
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оооо Хелоу Брате!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:59 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brakja...dajte malku ..ono...konstruktivnost
u muabetov... |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:59 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ...БИЛ СМРТ ЗА ТИЕ ТУРЦИТЕ, БЕГОВИ ШТО СЕ ПРАВЕЛЕ...УШТЕ КАКО ДЕТЕ ЛОМ ГИ ПРАВЕЛ...АМА БИДЕЈЌИ НЕМАЛ ПУШКА МАЛИХЕРА ИМ СТАВАЛ ВО ТОРБИТЕ СЛАНИНА...А ТУРЦИТЕ БЕГАЛЕ ОД СЛАНИОНА КАКО ВАМПИР ОД ЛУК... А МОЖЕБИ И ТОЈ ЈА ИЗМИСЛИЛ ИЗРЕКАТА - СВИЊА ВО ЏАМИЈА НЕ Е ВАЖНО, ГЕНИЈАЛЕЦ БРОЈ ЕДЕН НА МОЈАТА ЛИСТА НА ЛИЧНОСТИ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka neka
i neka zivee ona SLANIONA - patentiraj go koto slovenci imeto AJVAR |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |